Muhammed Yakut’tan Nurettin Canikli’nin kardeşi Durmuş Canikli hakkında cinayet iddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhammed Yakut’tan Nurettin Canikli’nin kardeşi Durmuş Canikli hakkında cinayet iddiası
Abone ol
Deliler delisi lakaplı Muhammed Yakut şimdi de Nurettin Canikli’nin kardeşi Durmuş Canikli hakkında bir iddia ortaya attı. Yakut, Durmuş Canikli’nin Giresun’da evli biriyle ilişkisi olduğunu ve bu kişinin çocuğunun ölümüne sebep olduğunu iddia etti.

Sosyal medyadan Sedat Peker gibi yayınladığı videolar ile popüler hale gelen Muhammed Yakut yeni iddialar içeren bir video daha paylaştı. Yakut’un videosu Nurettin Canikli’nin kardeşi Durmuş Canikli hakkındaydı. 

Durmuş Canikli’nin evli bir kadınla ilişkisi olduğunu belirten ve bu kadının çocuğunun ölümüne sebebiyet verdiği iddiasının yer aldığı videoda söyledikleri şu şekilde:

“Giresun halkı burayı çok iyi dinleyin. Bu Nurettin Canikli’nin bir kardeşi var: Durmuş Canikli. O ayrı bir fecaat. Müge Anlı bunu da öğren git haber yap. Rabia Naz cinayetinden 2-3 yıl önce Durmuş Canikli evli bir kadınla ilişki yaşıyor. Kadının kocası askerde. Durmuş Canikli gece eve geliyor ve kadınla birlikte oluyor. Kadın 2,5 yaşındaki çocuğu yan odaya bırakıyor. Aradan belli bir saat geçiyor, odada yangın çıkıyor. Ve o çocuk ölüyor. Rabia Naz diyorsunuz ya ikinci fecaat de var burada, Durmuş Canikli fecaati. Elektrik sobası mı? Artık ne sobası ben bilmiyorum. Ama bütün hepsinin evrakı bizde var. Kılıçdaroğlu göndereceğim sana. Durmuş Canikli kaçıyor evden. Olay adli kurumlara bildiriliyor. Alucra Belediye Başkanı ve o dönemin savcısı, hakimleri çocuk dumandan boğuldu diyor. Bu olayı, soruşturmada bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin namuslu bir savcısı kabul etmiyor. Anne tutuklanıyor Şebinkarahisar cezaevine götürülüyor. Oradan mektup yazıyor ve itiraf ediyor olayı. Olayda Durmuş Canikli ile beraber olduğunu söylüyor. Siz bilmezsiniz tabii ki. Ben cezaevinde yattığımdan bilirim. Dışarıdan gelen mektup da, gönderdiğiniz mektup da cezaevi idaresi tarafından okunur. Cezaevi müdürü, Nurettin Canikli’ye hemen haber gönderiyor. (Olayın o tarihteki kayıtları de var Nurettin Canikli) Savcı görevden alınıyor. Kadın cezaevinden çıkarılıyor. Kadının ailesine Giresun’dan yerler veriliyor Tayyip Erdoğan ve avaneleri tarafından. Ben boşuna demiyorum: Siz bu ülkenin ….. geçtiniz.”


Yorum Yazın