Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğu iddiasına menajeri yanıt verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğu iddiasına menajeri yanıt verdi
Abone ol
Muazzez Abacı'nın Alzheimer başlangıcında olduğu iddia edilmişti. Abacı'nın menajeri Taner Budak, iddialara yanıt verdi.

Türk sana müziği efsanesi Muzzez Abacı'ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konduğu iddia edilmişti.

Muazzez Abacı'nın menajeri Taner Budak, iddiaları yalanladı. Konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yapan Budak, "Şu anda Amerika'da bulunan sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu hakkında bir internet sitesinde çıkan haberin aslı yoktur." dedi.


Taner Budak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Muazzez Abacı'nın sağlık durumu gayet iyi olup, en yakın zamanda Türkiye'ye dönerek, sahne çalışmalarına devam edecektir. Bu haberi yapan internet sitesi hakkında sanatçının avukatı gerekli yargı işlemlerine başlayacaktır. Bu süreçte bilgi almak için arayan siyaset, sanat ve medya dünyasından dostlarımıza ve kamuoyuna teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımla..."

Muazzes Abacı hakkında

Muazzez Abacı, 12 Kasım 1947'de Ankara'da doğdu. 1966'da ilk olarak Ankara Radyosu'na girdi. Abacı, 1973'te ilk plağı "Bir Sen Kaldın İçimde"yi çıkardı.

Klasik ve çok sesli Türk müziğinin popülerlik kazanmasını sağlayan isimlerden biri olan ve çok sevilen şarkıcının sahne ve plak çalışmaları istikrarsız özel hayatı nedeniyle kesintilere uğradı.

Başlıca albümleri "Dönüş" (1978), "Yasemen" (1981), "Sevdiklerinizle" (1983), "Şakayık" (1986), "Felek" (1989), "Vurgun" (1990), "Sensiz Olmadı" (1991) ve "Efendim" (1992) olan Muazzez Abacı, özellikle "Şakayık" ve "Vurgun" adlı kendisiyle özdeşleşmiş iki eseriyle hatırlanır.

 


Yorum Yazın