Minik Serçe Sezen Aksu, Galatasaraylıları kızdırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik Serçe Sezen Aksu, Galatasaraylıları kızdırdı
Abone ol
Usta sanatçı Sezen Aksu, Galatasaray yönetiminin kendisine sunduğu teklifi geri çevirdi. Ünlü sanatçının bu hareketi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, dün akşam evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u ağırladı. Arjantinli golcü Icardi'nin golleriyle Karadeniz ekibini 2-0 mağlup eden Galatasaray, puanını 4'e yükseltti. Aslan, karşılaşmanın ardından yeni transferi Hakim Ziyech'i tanıtırken ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun hareketi sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig'in ikinci hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden son şampiyon Galatasaray, karşılaşmanın ardından yeni transferi Faslı golcü Hakim Ziyech'i taraftarlar ile tanıştırdı.

Advertisement
Gazeteci Yakup Çınar'ın haberine göre; Galatasaray, Hakim Ziyech transferini KAP'a bildirmeden önce stadyumda Sezen Aksu'nun "Hakim Bey" şarkısını kullanmak ve tanıtımı bu şekilde yapmak istedi. Ancak Sezen Aksu, sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifini kabul etmedi ve şarkının kullanılması halinde telif atılacağını iletti.

Aksu'nun bu yanıtı sonrasında sarı-kırmızılı yönetim Ziyech'in tanıtımında 'Hakim Bey' şarkısını kullanmaktan vazgeçti. Ünlü şarkıcının bu davranışı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.


Yorum Yazın