Millet İttifakı İstanbul mitingi ne zaman? Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da ne zaman miting yapacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Millet İttifakı İstanbul mitingi ne zaman? Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da ne zaman miting yapacak?
Abone ol
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin son virajında miting temposunu artıracak. Bir günde iki bazen üç ilde miting düzenleyecek Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın tüm liderleri ile 7 Mayıs'ta Maltepe'de miting gerçekleştirecek.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne kilitlenmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı yarışında Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi'nin adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı adayı Sinan Oğan yarışacak.

Kamuoyu araştırmalarına göre seçimin ilk turda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun zaferi ile sonuçlanması için yaklaşık yüzde 2,5’lik oya daha ihtiyaç olduğu hesabı yapılıyor. Bu nedenle saha çalışmalarına hız veren CHP, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun katkısı ile yurt gezilerini son ana kadar sürdürmeyi planlıyor.

20 GÜNDE 37 KENTTE MİTİNGLER DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi ilk turda kazanmak için yoğun bir miting programı hazırladı. Bugünden itibaren 35 ayrı şehre gidecek Kılıçdaroğlu, bazı tarihlerde aynı gün hem doğu hem batıda, bazı tarihlerde ise hem kuzey hem güney illerinde mitinglere imza atacak.

30 Nisan’da İzmir’de, Mayıs ayında İstanbul ve Ankara’da olacak. Bu kapsamda 7 Mayıs’ta İstanbul’da, seçimden bir gün önce de Ankara’da Millet İttifakı'nın tüm liderleri ile halkın karşısında olacak.


Yorum Yazın