Meral Akşener'den CHP'ye: Bana abla demeyin artık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meral Akşener'den CHP'ye: Bana abla demeyin artık
Abone ol
Parti mensuplarıyla iftar programında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'ye yönelik "Bana abla demeyin, istemiyorum. Çünkü sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demeniz beni samimiyetle ablası, kardeşi ve annesi gören milletimize yapılmış koca bir hakarettir" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ankara’nın Keçiören ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, partisinin her zaman zorbalığa karşı durduğunu vurguladı. Akşener, şu ifadelerle devam etti: “Milletimizin istikbaline kast edenlerle mücadele etmek için her türlü fedakarlığı yaptık. Bir yerde haksızlık gördüğümüzde kim olursa olsun hakkı savunduk, haksızlığa uğrayanların yanında durduk. 2019'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'den aday olamadığında yanında biz vardık. 2020'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ayağını kaydırmak isteyenlerin karşısında yine biz vardık. 2022'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hapis cezası haberi geldiğinde yine yanında yalnızca biz vardık. Ama bugün geldiğimiz noktada, aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker bizi hain ilan ettiği de biz olduk, İYİ Parti oldu.”

"Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur" diyen Akşener, seçimlere hür bir şekilde girmeye karar verdiklerinden beri Antalya ve İstanbul'daki meclis üyelerinin CHP'den liste garantisiyle istifa ettirildiğini belirtti. Akşener, Mansur Yavaş'ın açıklamalarına da değinerek, "Mansur Yavaş artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur" dedi.

"İşi düşen hemen abla edebiyatına başlıyor” diyen Akşener, “Ben artık CHP yöneticilerinin yüzüne ‘abla, abla’ deyip sonra yoldaş medyalarında bana ve partime küfür kıyamet sövdürmelerinden gerçekten sıkıldım” şeklinde konuştu. Akşener, CHP'ye yönelik eleştirilerini de sürdürdü, "Beni, partimi ve bizi destekleyen vatandaşlarımızı sürekli CHP’ye bir şeyler kazandırmak zorunda olan partiler olarak görme şımarıklığından da artık usandım" dedi. Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel için ise "Bu arkadaş seçimlere kadar bizi terörist çapulcu ve marjinal de ilan ederse şaşırmayın sonra ruh ikizi deyince kızıyorlar" ifadesini kullandı.


Yorum Yazın