Megastar kuralını bozmadı! Yılbaşına Tarkan'la girmek isteyenlere büyük süpriz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Megastar kuralını bozmadı! Yılbaşına Tarkan'la girmek isteyenlere büyük süpriz
Abone ol
Megastar Tarkan'ın yılbaşını yıllardır ailesiyle geçirdiği biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda büyük rakamları reddederek yılbaşında sahne almadı. Bu yıl ise Kıbrıs'ta yılbaşı için sahne alan Tarkan, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı ama bakın hangi sebeple?

Tarkan yılbaşı için geçtiğimiz senelerde farklı markalardan yüksek meblağlarda teklif gelmesine rağmen sahne almayı  kabul etmemişti.

Yeni yılı eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte geçirmeyi tercih eden Megastar bu yıl ise farklı bir yol izledi.

ŞARKI BAŞINA 475 BİN TL KAZANDI

Yılbaşı gecesi Tarkan, şarkı başına 475 bin lira aldı. Gece boyunca 19 şarkı söyleyen Megastar, tam tamına 9 milyon TL kazandı.

Öte yandan Tarkan'ı dinlemenin bedeli de bir hayli yüksekti. Bir otelde sahne alan Tarkan'ı dinlemek ve 3 gece konaklamanın bedeli ise kişi başına 91 bin TL olarak duyuruldu.

YENİ YILA DAKİKALAR KALA SAHNEDEN İNDİ

Kıbrıs'ta konser verdiği otelde megastar konser boyunca seyircileri yine mest etti ancak saat 23:50 'de sahneden inerek dinleyicilerini hüsrana uğrattı. Tarkan, açıklama olarak "yeni yıla ailemle gireceğim" dedi.

Konseri izleyen bin beş yüz kişi yeni yıla Tarkan'ın geri sayımıyla giremedi. Fakat Mega Star kendi geleneğini bozmadı ve yeni yıla ailesiyle beraber girdi. 

 

 


Yorum Yazın