New York’ta

Meclis Üyesi Paladino’nun yüzüne esrar dumanı üflendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
New York Meclisi Üyesi Vickie Paladino, 15 Ağustos Pazartesi sabahı kendi semtindeki bir gecekondu sahibiyle yüzleşmek için dışarı çıktı ama olaylar beklediği gibi gitmedi. Paladino ev sahibine gittiğinde karşılıklı atıştılar ve adam Paladino’nun yüzüne esrar dumanı üfledi.

Yaşanan tartışmanın tamamı Paladino’nun bu sırada çektirdiği 1 dk 38 saniyelik videoda yer alıyor.
 
Vickie Paladino evinden arabasıyla çıkan adama yaklaştığında “Bu bir rezalet” diye adamın evini gösterdi; adam “Öyle mi? S… git” dedi ve olay kızışmaya başladı.
 
Adam, Paladino gibi olayı kayda aldığı telefonuyla ve elinde otuyla arabadan çıktı.
 
Paladino, adama kaldığı evde tahliye bildirimi olduğunu söyledi, bu evde uyuşturucu satıp satmadığını sordu. Adam bütün bu sorulara kaba bir şekilde yeniden “S… git” diye küfrederek cevap verdi.

Sakıncalı maddeyi yüzüne üfledi

Paladino, adamın ağızında ne olduğunu sorunca da adam ot olduğunu söyleyip dumanını Paladino’nun yüzüne üfledi.
 
Ot içmek New York’ta yasal olmasına rağmen şahsın bir meclis üyesine karşı tutumu tahammül edilemez olarak değerlendiriliyor. Aynı şekilde düşünen Paladino, gördüğünüz bu videoyu Twitter’da paylaştı. Video Twitter’da hızlıca 100.000 izleme ve 1.700 beğeni alınca internette gündeme oturdu.
 
Çarşamba günü yapılan bir açıklamada New York Binalar kurulu adamın yaşadığı evde olan arızalar nedeniyle yaşama kapalı olduğu ve tahliye emiri verdiklerini söyledi.  Aynı şekilde mülk kayıtlarına göre evin asıl sahibinin “Wells Fargo Bank” adında biri olduğunu açıklandı. Konu hakkında hala Bank’e ulaşamadılar.
 
Bütün bu olaylar ardından Paladino “Ev sahiplerinin hakları var ve mahallelerimiz daha iyisini hak ediyor” dedi. Bu konu hakkında daha fazla aksiyon alacağını belirtti.
 


Yorum Yazın