"Milyonluk araca çarptı, arkasına bakmadan gitti"

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan olaylı gece!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan olaylı gece!
Abone ol
Somer Sivrioğlu’nun şoförü flaş ışıklarının patlamasıyla şok yaşadı ve 3 milyonluk spor bir araca çarptı. Sivrioğlu'nun kazaya oralı bile olmadığı öne sürüldü.

Türkiye'nin ilgi ile takip ettiği, TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef'in jüri üyesi Somer Sivrioğlu, önceki akşam kız arkadaşıyla Bebek’te görüntülendi.

Eşi Aslı Sivrioğlu'ndan ihanet nedeniyle boşandığı iddia edilen Somer Sivrioğlu'nun olaylı gecesi gündem oldu. Somer Şef ile aşk yaşadığı öne sürülen Pınar Kızılkaya ve bir arkadaşı daha eşlik etti.

Flaşların patlamasıyla büyük şok yaşayan Sivrioğlu'nun şoförü, 3 milyonluk spor bir araca çarptı. Milyonluk araç hasar görmesine rağmen Somer Şef'in oralı bile olmadığı iddia edildi.

Şikayetçi oldu

Araç sahibi, Somer Sivrioğlu'nun bindiği aracın plakasını alarak polisi aradı. Mağduriyeti giderilmezse şikayetçi olacağını söyleyen araç sahibi, sonrasında mekandan ayrıldı.

Somer Sivrioğlu, iki yıl önce 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu'nda boşanmıştı. Aslı Sivrioğlu'nun ihanet nedeniyle evliliği bitirdiği öne sürülmüştü.

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eski eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler hakkında şunları söylemişti:

"Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum"  

 

(Snob Magazin, Haber Global)


Yorum Yazın