Manchester City - Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali nerede yayınlanacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manchester City - Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali nerede yayınlanacak?
Abone ol
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu dev finale ev sahipliği yapacak, Manchester City ile Inter karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Manchester City - Inter maçı canlı ne zaman? Şampiyonlar Ligi finali saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde final için saatler kaldı. Manchester City ile Inter, final için karşı karşıya gelecek. Avrupa’nın en büyük kupası olan Şampiyonlar Ligi’nde iki dev takım mücadele edecek. Maç ile ilişkin detaylar futbolseverler tarafından merak edildi. Peki, Manchester City - Inter maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Manchester City - Inter maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Manchester City - Inter maçı 10 Haziran Cumartesi günü saat 22:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz üstlenecek. Tomasz Kwiatowski video yardımcı hakem olarak görev yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Rumen Istvan Kovacs olacak.

Manchester City ilk, Inter 4'üncü şampiyonluk peşinde

"Devler Ligi" finalinde Manchester City ilk, Inter 4. şampiyonluğunu hedefliyor. İlk finaline 2020-2021 sezonunda Chelsea'ye karşı çıkan Manchester City, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Inter ise 1963-1964 sezonunda Real Madrid'i 3-1, 1964-1965 sezonunda Benfica'yı 1-0, 2009-2010 sezonunda Bayern Münih'i 2-0 yenerek kupayı müzesine götürdü. İtalya ekibi, 1966-1967 sezonunda Celtic'e 2-1, 1971-1972 sezonunda Ajax'a 2-0 kaybederek kupanın bir adım uzağında kaldı.


Yorum Yazın