Mahkeme başkanının parti görüntüleri ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahkeme başkanının parti görüntüleri ortaya çıktı
Abone ol
Sedat Peker'in; bindiği araç ve kaldığı otelle gündeme getirdiği Ankara Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nun skandal görüntüleri ortaya çıktı.
Haber Videosu

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in; bindiği araç ve kaldığı otelle gündeme getirdiği Ankara Bölge İstinaf Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nunparti görüntüleri ortaya çıktı.

KRT'nin aktardığına göre; Esat Toklu'nun, TOGO Kuleleri’ni yapan firmanın patronunun mahkemesinden önce, patronun doğum günü partisine katıldığı ortaya çıktı.

PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker, Pazar günü yayınladığı dokuzuncu videoda, Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu'nun Bodrum'da geceliği 100 bin lira olan Paramount adlı otelde ücretsiz kaldığını iddia etmişti. Toklu ise bu iddiaları "asılsız" olarak nitelendirerek, reddetmişti. Bunun üzerine Sedat Peker, Esat Toklu'ya ilişkin tweetlerinde, Toklu'ya bu otelde yaptığı tatilin faturasını yayınlaması çağrısında bulunmuştu.

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Sedat Peker'in iddiaları üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na "iftira," "hakaret," "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek," "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Toklu, suç duyurusu dilekçesinde ise Paramount Otel'de 2020 yılı Eylül ayında ailesi ile birlikte kaldığını belirterek, "Konaklama bedeli olan 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair banka dekontu ektedir. İddia edildiğinin aksine söz konusu otelde herhangi birinin misafiri olarak kalmadım" demişti.

Esat Toklu


Yorum Yazın