Luan Peres'in isteği; ligi de, Türkiye Kupası’nı da kazanmak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Luan Peres'in isteği; ligi de, Türkiye Kupası’nı da kazanmak
Abone ol
3-1 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından konuşan Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres: ”Biz Fenerbahçe’de oynuyoruz. Hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 2, 3 maçımız kaldı. Tüm maçları galibiyetle tamamlamak niyetindeyiz” dedi.

Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Brezilyalı savunmacı şunları söyledi: ”Bizler oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz. Sonuna kadar ilerlemek istiyoruz. Diğer rakiplerimizin oynayacağı maçlardan bağımsız olarak kendi maçlarımıza odaklanmış durumdayız. Bir kupa maçı oynayacağız. Bu maç da çok önemli. O maça odaklanacağız. Biz Fenerbahçe’de oynuyoruz. Hem ligi hem de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. 2, 3 maçımız kaldı. Tüm maçları galibiyetle tamamlamak niyetindeyiz.

Teknik direktör Jorge Jesus’un hücum hattındaki arkadaşlarına yardımcı olmasını istediğini belirten Peres, ”Defans oyuncuları devamlı olarak gol atan oyuncular değildir. Bugün yarattığımız şansla birlikte golü atmış oldum. Bundan dolayı mutluyum. Bu biraz dizilişle alakalı. Biraz serbestlik söz konusu. Hocamız, ileride takım arkadaşlarıma yardımcı olmamı da istiyor. Bu konuda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu arada attığım gol için mutlu olduğumu söyleyebilirim” dedi.


Yorum Yazın