Liposuction yağ aldırma ameliyatı ölümle sonuçlandı: Sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liposuction yağ aldırma ameliyatı ölümle sonuçlandı: Sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti!
Abone ol
Instagram fenomeni Elena Larrea, liposuction yağ aldırma ameliyatı sonrası hayatını kaybetti

Meksika'da 30 yaşındaki genç Instagram fenomeni Elena Larrea, geçirdiği liposuction yağ aldırma ameliyatının ardından pulmoner emboli (kan pıhtılaşması) nedeniyle yaşamını yitirdi. Elena, terk edilmiş ve istismara uğramış atları kurtararak hayvan aktivizmiyle tanınıyordu.

Elena'nın ailesi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Elena'nın bacaklarından akciğerlerine giden bir pıhtı sonucu oluşan pulmoner tromboz nedeniyle yaşamını yitirdiğini doğruladı. Kan pıhtısının oluşmasına tam olarak neyin sebep olduğunun henüz bilinmediği ancak ölümünün liposuction ameliyatı sonrasında gerçekleştiği iddia edildi.

Elena, Meksika'daki yasama organının hayvanlarla cinsel ilişkiyi suç olarak sınıflandıracak şekilde değiştirilmesinde önemli rol oynadı. Genç fenomen, OnlyFans'a katılarak, Mexico City'nin güneydoğusundaki Atlixco'daki hayvan sığınağının iflasını önlemek için adım attı. Covid-19 salgını sonrasında maddi sıkıntı yaşadığını açıklayan Elena, sığınağı kapanmaktan kurtarmak için yetişkin içerik platformuna yönelmişti.

Elena'nın şimdiye kadar 312 atı kurtardığı biliniyor.


Yorum Yazın