Leyla ile Mecnun başlıyor, Leyla karakterini kim oynayacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Leyla ile Mecnun başlıyor, Leyla karakterini kim oynayacak?
Abone ol
Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un yeni bölümlerinin çekimlerine başlandı. 4 kez Leyla karakteri değişen dizinin yeni bölümlerinde bir sürpriz daha olacak mı?

Muhalif Yayın Kurulu Üyesi ve Köşe Yazarı Aslı Öymen'in moderatörlüğünü yaptığı "Benim İstanbul'um" programında "Leyla ile Mecnun çekiliyor mu gerçekten, söylenti olmaktan çıktı mı?" sorusuna yanıt veren Taylan, "Söylenti olmaktan çıktı artık. İki saat önce Onur Ünlü ile konuştuk. Çekime başlayacağımız tarihi söyledi bana" dedi.

Yönetmen Onur Ünlü ve Burak Aksak ortaklığında bir senaryo ile çekilecek olan Leyla ile Mecnun dizisinin aynı kadro ile sete çıkacak olması hakkında Taylan, "Aynı ekip bir araya gelmeseydi yapılmaması gereken bir şeydi zaten. Geldiği için yapıyoruz. Yoksa bir tane bile eksiği kaldıracak durum değildir" ifadelerini kullandı. 

Akıllarda tek soru. Leyla karakterini kim canlandıracak?

Leyla karakterini canlandıran oyuncuları hatırlayalım.

Ezgi Asaroğlu

Mecnun'un gerçek Leyla'sı. 30. bölümde geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybetmiştir.

Müge Boz

Şirin karakterini canlandıran oyuncu. Leyla'nın kalbini alan kız. Sonradan adını değiştirip Leyla yaptı. 2. sezonun bitiminde diziden ayrıldı.

Zeynep Çamcı

Sedef karakterini canlandıran oyuncu. Leyla'nın akciğerini alan pizzacı kız. İkinci adı Leyla. 2. sezonun bitiminde diziden ayrıldı.

Melis Birkan

Leyla Yedinci. İskender'in eski bir arkadaşı olan Ömer'in organizatör kızı. Mecnun 3. sezonda ilk görüşte kendisine âşık oldu.


Yorum Yazın