La Casa De Papel 5. sezonu geliyor... "İstanbul" karakteri kim olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
La Casa De Papel 5. sezonu geliyor... "İstanbul" karakteri kim olacak?
Abone ol
Son yılların popüler dizileri arasında yer alan La Casa De Papel, 5. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanırken, İstanbul karakterine kimin hayat vereceği sır gibi saklanıyor.

Son yılların en popüler dizilerinden biri olan İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisinin 5. sezonu için geri sayım başladı. Dizinin yapımcısı Netflix, 5. sezonuyla birlikte La Casa De Papel'in final yapacağını açıkladı.

İSTANBUL KIVANÇ TATLITUĞ MU OLACAK?

Ancak İstanbul karakterine kimin hayat vereceği sır gibi saklanıyor. Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin telaffuz edildiği La Casa De Papel'de İstanbul karakteri kim olacak sorusuna ilişkin taraflardan net bir cevap gelmedi. Bu soru, La Casa De Papel yeni sezonu yayınlandığında sürpriz olarak cevap bulacak gibi gözüküyor.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin 5. sezon tarihi ile ilgili henüz bir duyuru yapılmadı. Ancak çekimlerin başladığı ve çok kısa bir zamanda yeni sezonun yayınlanacağı bilgisi sızdırıldı. Dizinin 4. sezonda final yapacağı söylenmişti. Ancak geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yayılan "Profesör 5. sezondan bildiriyor" yazılı bir paylaşım, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Miguel Angel Silvestre ve Patrick Criado'nun da bu sezon dizi kadrosuna dahil olacağı iddia ediliyor.

LA CASA DE PAPEL KONUSU

Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Álex Pina tarafından yaratılan televizyon dizisi dünya çapında geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

 

 


Yorum Yazın