Kurtuluş Kuş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Kurtuluş Kuş'un biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş Kuş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Kurtuluş Kuş'un biyografisi
Abone ol
İbrahim Tatlıses'in televizyon programı İbo Show'un bu akşamki konukları arasında yer alan Kurtuluş Kuş'un kim olduğu merak ediliyor. Bu bağlamda, Kurtuluş Kuş kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte Kurtuluş Kuş'un biyografisi

İbo Show programının bu haftaki konuklarından biri Kurtuluş Kuş, Peki, Kurtuluş Kuş kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte Kurtuluş Kuş'un biyografisi...

Kurtuluş Kuş kimdir?

1997 yılında Karaman’da dünyaya gelen Kurtuluş Kuş, ilk olarak DMC Mahzen etiketiyle piyasaya sürdüğü single parçası olan “Rüya Gibi” ile büyük beğeni topladı. Sonrasında ise “El İnsaf” isimli şarkı ile müzikseverlerle buluştu.

Kurtuluş Kuş kimdir, kaç yaşında ve nereli Hangi şarkıları söylüyor Kurtuluş Kuş hakkında şok iddia
Her iki parçası ile beğeni toplayan Kurtuluş Kuş’un Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçası 120 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Daha sonra Burak Bulut ile Mustafa Ceceli’yi de yanlarına alarak Leyla Mecnun parçasına imza attılar. Kurtuluş Kuş son olarak da DMC Mahzen etiketiyle piyasaya çıkan ve Burak Bulut ile düet yaptığı “nabız” parçasını hayranları ile paylaştı. Youtube müzikte uzun süre trendler listesinde üst sıralarda yer alan bu parça da şimdiden 57 milyon izlenme rakamını aştı.

Kurtuluş Kuş kaç yaşında, nereli? 

1997 doğumlu Kurtuluş Kuş 25 yaşındadır. Kuş, Karaman doğumludur.


Yorum Yazın