Kullanıcıların merakla beklediği Spotify 2023 listeleri yayınlandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kullanıcıların merakla beklediği Spotify 2023 listeleri yayınlandı!
Abone ol
Spotify kullanıcılarının bütün yıl boyunca bekledikleri, yıllık dinleme alışkanlıklarına göre oluşturulan "Özet 2023" listeleri yayımladı. Kullanıcılar, yıl boyunca en çok dinledikleri şarkı ve şarkıcıları Özet 2023 listesi üzerinden görebiliyorlar.

Dünyanın en popüler çevrim içi müzik ve podcast platformu Spotify, kullanıcıların 2023 yılı özetlerini göstermeye başladı. Böylelikle kullanıcıların bir yıllık Spotify geçmişleri de ortaya çıkmış oldu. Platform, 2023 özetini geçmişte yaptığı gibi yine hikâye biçiminde oluşturdu.

Spotify'ın "Özet 2023" listesi, en çok dinlediğiniz şarkıları, en sevdiğiniz şarkıcıları, favori türlerinizi, toplam kaç gün boyunca müzik dinlediğinizi ve bunlar gibi pek çok bilgileri sağlıyor. Kullanıcılar, Spotify tarafından oluşturulan en çok dinlenenler listelerini kütüphanelerine ekleyip, gelecekte de dinlemeye devam edebilecekler. Tabii Spotify, geçmişte yaptığı gibi bu yıl da dinleme geçmişinize göre mesajlar vermeye devam etti.

Spotify'ın "Özet 2023" hikâyeleri, en çok dinlediğiniz şarkı ve şarkıcılar sayfasının sosyal ağlarda paylaşılmasına olanak tanıyor. Üstelik en çok dinlediğiniz şarkıcı için özel bir hikâye paylaşımı da yapabilme imkanınız var.

Wrapped ismiyle bilinen bu özellik geride bırakılan yıl boyunca en çok hangi sanatçının ve hangi müzik türlerinin tercih edildiğini ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz yıl 30 Kasım tarihinde açıklanan Wrapped, Bu yıl bugün (29 Kasım Çarşamba) günü resmi olarak yayınlandı.

Kişisel listelerimiz haricinde Spotify aynı zamanda Türkiye genelinde en çok dinlenen sanatçılar ve şarkıları da paylaştı.

2023’TE TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN SANATÇILAR

Semicenk
UZI
Sezen Aksu
Motive
Lvbel C5
BLOK3
cakal
Mabel Matiz
Emir Can İğrek
Ezhel
 

2023’TE TÜRKİYE’DE EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILAR

Aşkın Olayım - Simge
Yana Yana - Semicenk, Reynmen
NKBİ X YAPAMAM - Remix - Lvbel C5, Güneş
AFFETMEM - BLOK3
Pişman Değilim - Semicenk, Doğu Swag
Sevecek Sandım - Semicenk
Canın Sağ Olsun - Semicenk, Rast
Antidepresan - Mert Demir, Mabel Matiz
VUR - BLOK3
24/7 - ALIZADE, BEGE


Yorum Yazın