Kulis: Ahmet Özer Esenyurt Belediye Başkan Adayı mı olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kulis: Ahmet Özer Esenyurt Belediye Başkan Adayı mı olacak?
Abone ol
Dün akşam saatlerinde CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen'in adaylıktan çekildiği iddia edilmişti. Prof. Dr. Ahmet Özer'in Esenyur Belediye Başkan Adayı olacağı konuşuluyor.

CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Ali Gökmen'in adaylıktan çekildiği iddia edildi. İddianın arkasında ise DEM Parti'nin Gökmen'in adaylığına sıcak bakmaması yer aldı.

Gazeteci Barış Yarkadaş yaptığı paylaşımla Ali Gökmen'in adaylıktan çekildiğini açıklamıştı. Yarkadaş, "CHP İstanbul Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Gökmen’in daha önce konuşulup anlaşıldığı üzere adaylıktan çekileceği iddia edildi. Ali Gökmen çekildiği takdirde, Gökmen’den boşalacak adaylık için CHP İstanbul İl Hukuk Komisyomu Üyesi ve CHP eski İl Başkan Yardımcısı İsmail Topkaya’nın ismi geçiyor. DEM Parti’nin de Topkaya ismine sıcak baktığı belirtiliyor" ifadelerini kullanmıştı.

İSMAİL SAYMAZ'DAN BAŞKA BİR İSİM GELDİ

Gazeteci İsmail Saymaz de edindiği kulise göre CHP Esenyurt adayı Ali Gökmen'in şahsi rahatsızlığını bildirerek adaylıktan çekildiğini açıkladı. 
Saymaz, "Aday belirmek için üyelerle anket yapıldı ve 4 isim soruldu. Bu isimlerden CHP milletvekili adayı ve İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı danışmanı Prof. Ahmet Özer önde çıktı. Özer’in atanması bekleniyor" dedi.

 

 


Yorum Yazın