“Küçük esnaf nefes aldı!” dedi, E-ticaret’ten Londra’nın en pahalı malikanesini aldı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Küçük esnaf nefes aldı!” dedi, E-ticaret’ten Londra’nın en pahalı malikanesini aldı!
Abone ol
Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, “Yeni e-ticaret yasası küçük esnafa nefes aldırdı” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklama sonrasında dikkatler Hanzade Doğan Boyner’in İngiltere’de servet harcayarak aldığı malikaneye çevrildi. Hepsiburada’nın başkanı, e-ticaret pastasından aldığı büyük payla Londra’nın en pahalı 10 konut listesinde yer alan malikaneye tam 27 milyon sterlin (1 milyar 107 milyon lira) ödedi.

Masterhaber'in özel haberine göre Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin’in e-ticaret platformunda satış yapan küçük esnaf ile ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Nilhan Onal Gökçetekin “Yeni e-ticaret yasası küçük esnafa nefes aldırdı. Sağlıklı ve rasyonel rekabetin olması herkes için faydalı. Türkiye yasanın pozitif etkilerini de görmeye başladı. Küçük şirketler nefes aldı, şimdiden önemli büyüme rakamları yakaladılar.” dedi.

PASTADAN ALINAN BÜYÜK PAYLA LONDRA’DA MALİKANE

“Hepsiburada’da küçük esnaf kazandı” açıklaması gözleri şirketin sahibi Hanzade Doğan Boyner’in e-ticaret pastasından aldığı büyük payla İngiltere’de satın aldığı malikaneye çevirdi. Malikanenin satışı İngiliz basınında “Satılan en pahalı konut listesinde bir Türk” başlığı ile haber oldu. Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesine giren Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in satın aldığı malikaneye ödediği ücret ise servet değerinde.

MALİKANEYE 1 MİLYAR 107 TL

Hanzade Doğan Boyner Londra’nın en pahalı 4. Konutu olma unvanına sahip malikane için 27 milyon Sterlin, (yaklaşık 1 milyar 107 milyon Lira) ödedi. Hepsiburada’nın Başkanı Hanzade Doğan Boyner’in Londra'nın en lüks semti Knigtsbridge'de, satın aldığı malikaneye ödediği astronomik rakam, “Asıl kazananın küçük esnaf değil Hanzade Doğan Boyner olduğu” yorumlarına neden oldu.


Yorum Yazın