Kova burcunda Yeniay: Hiçbir şey planladığınız gibi gitmeyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kova burcunda Yeniay: Hiçbir şey planladığınız gibi gitmeyecek
Abone ol
Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeniay'ın etkilerini paylaştı.

Astrolog Dinçer Güner'in paylaşımı şu şekilde;

Merhaba Arkadaşlar;

10 Şubat günü Kova burcunun 20. Derecesinde bir yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya boğa burcundaki Uranüs’ün sert bir kontağı bulunurken, castra sabit yıldızı da etkin olacak. Şimdi bu yeni ayın önce bireysel sonra dünya üzerinde ne gibi etkileri olabilir bunlara göz atalım.

Bireysel;

Kova yeni ay zamanları rutinin dışına çıktığımız, özgür düşünmeye ve farklı-sıradışı çözümler ürettiğimiz zamanlardır. Bu dönemde Toplumsal adalet, insan hakları gibi toplumsal konulara daha fazla ilgi duyulduğu bir zamandır. Teknolojiye, bilime ve geleceğe yönelik konularda da araştırmalar, yatırımlar, planlar yapıldığı bir zamana işaret edebilir.

Bu yeni ay zamanı aynı zamanda arkadaşlık ve sosyal çevrelerle ilgili konularda da yeni ilişkiler geliştirebilir veya değişiklikler getirebilir. Mevcut sosyal çevremizi genişletmek, yeni insanlarla tanışmak veya toplum içinde daha aktif bir rol almak isteyebiliriz.

Teknolojinin her türlü nimetlerinden fazlası ile yararlanacağımız bir dönem. Özellikle dijital işlerimizi, fikirlerimizi, projelerimizi hayata geçirmek içinde güzel bir yeni ay. Ya da almayı düşündüğünüz eğitimler varsa da bunun için adımlar atabilirsiniz.

Bu dönem bireysel olmaktan çok içinde olduğumuz grupların ve de toplumun faydasına kararlar alıp adımlarda atabiliriz. Entelektüel anlamda kendimizi geliştirdiğimiz, insan ilişkilerini konuşmaktan çok fikirleri masaya yatırdığımız, önemli fikirler üzerine sohbetler yapacağımız bir zamandayız.

Özgür olmak istediğimiz, kurallar sınırlanmak istemediğimiz bir zamandır. Bu dönemde, toplumun beklentilerinden bağımsız olarak kendi değerlerimiz ve inançlarımızla hareket etmek isteyebiliriz. 
Hayatımızda radikal değişiklikler yapmaya çok daha müsait oluruz. Bu tarzımızda olur, fikirlerimizde olur, iş yapış şeklimizde de olabilir.

Bu yeni ayın başrolünde Boğa burcunda seyahat eden Uranüs olacak. Maddi konular, konfor alanı ve güvenlik duygusu üzerinde ani ve beklenmedik değişiklikler getirebilir. Bu dönemde, özgürlük ve bağımsızlık arayışımız artabilir. Ancak, bu arayış maddi güvenlik, ilişkiler veya kariyer gibi alanlarda beklenmedik gerilimlere yol açabilir. Değişimlere direnmek yerine, onları kabullenmek ve uyum sağlamak, adapte olmak daha uygun olacaktır. Yeniliklere açık olmak ve beklenmedik durumlar karşısında yaratıcı çözümler bulmak gerekebilir.  
Kişisel değerlerin ve inançların sorgulanmasına neden olabilir. Hayatındaki neyin gerçekten önemli olduğunu düşünmek ve belki de bazı eski düşünce veya yaşam tarzlarını bırakmak için iyi bir zaman olabilir. Bu dönem tahammül seviyemizde düşük olabilir ve isyan etmeye çok daha yakın olabiliriz. Beklenmedik finansal kayıplar, harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir.

Sağlık olarak ise; Kova burcu bedenimizde; dolaşım sistem, kalp, tansiyon sorunlarını sembolize eder. Bu konulara ekstra dikkat edilmesinde fayda var. 20 derece Kova bel bölgesine işaret etmekte, belimizi zorlayacak hareketlerden kaçınmak yerinde olacaktır.

Dünya açısından;

Kova burcunun dünya astrolojisinde anlamı; bilimsel gelişmeler, insan hakları, farklı- sıra dışı, marjinal kişiler, azınlıklar, uzay ve astroloji ile ilgili konular, havayolları, uçaklar, fırtına ve kasırgalar, büyük teknolojik alt yapılar, yeni icatlar ile ilgilidir. 
Teknoloji ve bilim alanlarında da yenilikler ve ilerlemeler görülebilir. Özellikle internet, yapay zeka ve uzay teknolojisi gibi alanlarda önemli gelişmeler yaşanabilir.

Uranüs başrol oynayacağı için; ekonomik ve toplumsal sistemlerde ani ve beklenmedik değişiklikler gözlemlenebilir. finansal piyasalarda dalgalanmalar, ekonomik krizler veya kaynaklarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İsyanlar, ayaklanmalar, uçak kazaları gündeme gelebilir. İnsanlar, özellikle çevre, eşitlik ve özgürlük, insan hakları gibi konularda seslerini daha fazla çıkarmak isteyebilirler.

Uzay ile ilgili yeni keşifler, insanlığa fayda sağlayacak sağlıkla ilişkili yeni teknoloji modelleri gündeme gelebilir. Bu dönem ilgi alanları, yaşam şekilleri, hayat görüşleri, cinsel kimlikleri, dünyaya bakış açıları farklı kişiler, marjinal kişilerin ön plana çıkacağı bir zaman. 
Genel anlamda finansal skandallar ve beklenmedik gelişmelerin yanı sıra özellikle kriptolarla ilgili sarsıcı haberler duyabiliriz.

Bu yeni ayda Castra sabit yıldızı etkin olacak. Bu yıldız Latincede askeri kamp veya kale anlamına gelmektedir. Özellikle iklim ve siyasi gelenekler üzerinde büyük bir etkisi olan bu yıldız yeni ay ile birleştiğinde beklenmedik şaşırtıcı ani hava olayları, depremler, siyasi atmosferde büyük skandallar- değişiklikler ve ayaklanmalarla ilgilidir. Ayrıca denizlerde büyük fırtınalarla ilişkili bir yıldızdır.

 

 


Yorum Yazın