Maç sonu:

Konyaspor 1 - 0 Beşiktaş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaspor 1 - 0 Beşiktaş
Abone ol
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Konyaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası ve ilk yarının son maçında karşılaştı. Konyaspor'a 1-0 mağlup olan siyah beyazlı ekip, 4 maç sonra yenildi.

Konyaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası ve ilk yarının son maçında karşılaşılaştı. Yeşil beyazlı ekip, 90'ıncı dakikada bulduğu golle Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Beşiktaş bu skorla, 4 maç sonra yenilmiş oldu.

Zorlu mücadelenin ilk 11'leri ise şöyle:

Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Michalak, M'Poku, Bytyqi, Cikalleshi

Beşiktaş: Ersin, Umut, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Pjanic, Ghezzal, Larin, Batshuayi

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem maçın ilk düdüğünü çaldı.

6' Beşiktaş Oğuzhan Özyakup ile gole yaklaşıyor. Orta sahadatopla buluşan Josef De Souza İttifak Holding Konyaspor defansıı az adamla yakalıyor. Josef De Souza sağ tarafta defansın arakasına koşu yapan Oğuzhan'a doğru ara pasını gönderiyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Oğuzhan Özyakup topu kontrol edip sağ ayağıyla yaptığı sert vuruşta kaleci Ibrahim Sehic topa iki hamlede sahip oluyor.

9' Sol taraftan kullanılan kornerde Guilherme Sitya'nın ortasında ön direkte Cyle Larin topu kafa vuruşu ile uzaklaştırıyor.

10' Sokol Cikalleshi'nin ara pasında topla buluşan Guilherme Sitya'nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta Francisco Montero topa müdahale ederek uzaklaştırıyor.

10' Zymer Bytyqi'nin ceza sahası dışı sol çaprazdan çektiği şutunda Beşiktaş savunması karşılıyor.

15' Rachid Ghezzal'ın ceza sahası dışı sağ çaprazdan vuruşu takım arkadaşı Michy Batshuayi'den dönüyor.

18' Sol taraftan kullanılan kornerde Zymer Bytyqi'nin ortasında arka direkte Umut Meraş topu kafa vuruşu ile topu kornere gönderiyor.

18' Sağ taraftan kullanılan kornerde Guilherme Sitya'nin ortasında kaleci Ersin Destanoğlu topu çift yumruk ile uzaklaştırıyor.

19' Nejc Skubic'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Domagoj Vida kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmayı başarıyor.

25' Beşiktaş, bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

29' Sokol Cikalleshi'nin sol çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında Soner Dikmen sırtı kaleye dönük biçimde yptığı kafa vuruşu yandan auta gidiyor.

31' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Rachid Ghezzal'ın ceza alanına gönderdiği ortasında savunmanın karşıladığı havalanan topta kaleci Ibrahim Sehic topa hakim olmayı başarıyor.

32' Ibrahim Sehic'in sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

35' Hava topu mücadelesinde kafa kafaya çarpışan Josef De Souza ve Nejc Skubic'in sakatlıkları sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

37' Beşiktaş Michy Batshuayi ile gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Miralem Pjanic'in ceza alanına gönderdiği ortasında oluşan karambolde İttifak Holding Konyaspor savunmasının uzaklaştırmadığı top bir anda Michy Batshuayi'nin önünde kalıyor. Batshuayi'nin altıpasta sağ çaprazda yaptığı vuruşu son anda kaleci Ibrahim Sehic çelmeyi başarıyor.

42' İttifak Holding Konyaspor yarı alanında yaşanan ikili mücadelede çarpışan Josef De Souza ve Nejc Skubic'in sakatlıkları sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor.

45' Orta sahada yaşanan ikili mücadele sırasında Paul-Jose Mpoku, Miralem Pjanic'e kontrolsüz bir müdahalede bulununca hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

45' İlk yarı golsüz sona erdi.

46' Mücadelede ikinci yarı başladı.

47' Cyle Larin'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında hiçbir takım arkadaşı bulunmuyor.

52' Michy Batshuayi'nin pasında ceza sahası sol taraftan topla buluşan Oğuzhan Özyakup'un çevirdiği topta Rachid Ghezzal'ın gelişine sol ayağıyla yaptığı vuruş üstten auta gidiyor.

53' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Guilherme Sitya'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Josef De Souza topu kafa vuruşu ile karşılayıp uzaklaştırıyor.

56' Kaleyi cepheden gören noktadan kullanılan serbest vuruşta Amir Hadziahmetovic şutunda Oğuzhan Özyakup'un barajda elle müdahalesi nedeniyle Mete Kalkavan Oğuzhan Özyakup'u sarı kart ile cezalandırıyor.

59' Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini İttifak Holding Konyaspor gerçekleştiriyor. Paul-Jose Mpoku oyundan çıkarken, Amar Rahmanovic yerine giren isim oluyor.

60' Beşiktaş Rachid Ghezzal ile gole çok yaklaşıyor. Cyle Larin'in pasında ceza sahas saol tarafta topla buluşan Michy Batshuayi onu savunan Nejc Skubic'ten şut açısını bulup yaptığı yerden vuruşta kaleci Ibrahim Sehic topu çeliyor. Dönen topta oluşan karambolde Rachid Ghezzal'ın sol ayayığla sert vuruşu üst d,rekten dönüyor.

64' Oğuzhan Özyakup Feghouli'nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği yerden şutunda top farklı biçimde yandan auta gidiyor.

69' Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oğuzhan Özyakup oyundan çıkarken, Can Bozdoğan yerine giren isim oluyor.

69' Beşiktaş'ta aynı dakikada ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Cyle Larin oyundan çıkarken, Güven Yalçın yerine giren isim oluyor.

70' Defansın arkasına atılan pasa hareketlenen Zymer Bytyqi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

73' Josef De Souza'nın asında topla buluşan Güven Yalçın ceza sahası sol çaprazda dar açıdan yaptığı vuruş üstten auta gidiyor.

76' Josef De Souza'nın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda Ibrahim Sehic topu kornere çelmeyi başarıyor.

77' İttifak Holding Konyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Zymer Bytyqi oyundan çıkarken, Endri Cekici yerine giren isim oluyor.

80' Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Miralem Pjanic oyuna devam edemiyor, Atiba Hutchinson yerine giren isim oluyor.

84' İttifak Holding Konyaspor Ahmed Hassan ile gole yaklaşıyor.

86' Karşılaşma bu dakikalarda karşılıklı yapılan faullerle sık sık duruyor.

88' Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Rachid Ghezzal'in ceza alanına gönderdiği ortasında top dışarıdan gelmes ile hakem Mete Kalkavan kale vuruşunu gösteriyor.

90' GOL!! İttifak Holding Konyaspor Ahmed Hassan'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

90' Nejc Skubic, golde asisti yapan oyuncu oluyor.

90' Gol sevinci sırasında formasını çıkarması nedeniyle Ahmed Hassan hakem Mete Kalkavan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

90' Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. İttifak Holding Konyaspor, Beşiktaş'ı evinde 1-0 mağlup ediyor. Bu sonuçla İttifak Holding Konyaspor ligde puanını 39'a yükseltirken, Beşiktaş ise 28 puanda kalıyor.


Yorum Yazın