Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'Serenay Sarıkaya' krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer arasında 'Serenay Sarıkaya' krizi
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in ayrıldığına dair haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık iddialarının nedeni olarak ise Kıvanç Tatlıtuğ'un "Aile" dizisinde başrolde oynadığı Serenay Sarıkaya ile yakınlaşma sahneleri gösterildi.

Gazete Yazıyor'dan Öznur Demirbey'in haberine göre, Başak Dizer, eşinin Serenay Sarıkaya ile olan yakınlaşma sahnelerini kıskançlıkla karşılamış ve bu konuda Kıvanç Tatlıtuğ'a tepki göstermiştir. Kıvanç Tatlıtuğ ise bu tepkiyi "işim gereği" diyerek geçiştirmeye çalışmıştır.

Ancak, bu iddialar ne Kıvanç Tatlıtuğ ne de Başak Dizer tarafından doğrulanmamıştır. İkili, ayrılıklarının sebebine dair herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılında evlenmiş ve 2022 yılında oğulları Kurt Efe'yi dünyaya getirmiştir. İkilinin ayrıldığına dair iddialar ilk olarak 2023 yılında ortaya çıkmış, ancak bu iddialar ikili tarafından yalanlanmıştır.

2024 yılının Ocak ayında ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in boşandığı haberi magazin gündeminde yer almıştır. İkilinin ayrılık kararının kesin nedeni bilinmemekle birlikte, Serenay Sarıkaya ile yakınlaşma sahnelerinin bu ayrılıkta bir etken olabileceği düşünülmektedir.

 


Yorum Yazın