"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin galasına Serenay Sarıkaya'nın kahkahaları damga vurdu: İğrenç bir gülüş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin galasına Serenay Sarıkaya'nın kahkahaları damga vurdu: İğrenç bir gülüş
Abone ol
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin galasındaki tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekerken Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto'nun yaptığı yorum dikkat çekti.

Netflix, efsane bir oyuncu kadrosunu bir araya getirdiği yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’nin galasını gerçekleştirdi.

Divan Kuruçeşme’de gerçekleşen ve izleyicileri dizinin eğlenceli dünyasına unutulmaz bir yolculuğa çıkaran geceye dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya başta olmak üzere, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan, Efe Tunçer, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Bilgi Aydoğmuş, Nil Sude Albayrak, Sümeyra Koç ve Selçuk Borak’ın yanı sıra dizinin yaratıcısı Ece Yörenç, yönetmeni Bertan Başaran ve yapımcısı Kerem Çatay da katıldı.

Yoğun ilgi gören geceye sanat, eğlence ve sinema dünyasından aralarında Buse Terim, Cansel Elçin, Haktan Zavlak, İbrahim Selim, Müge Boz- Caner Erdeniz ve Saba Tümer’in de yer aldığı pek çok isim de katıldı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto'nun Serenay Sarıkaya'nın Gala'da attığı kahkahalar hakkında yaptığı yorum dikkat çekti.

Arto, “Serenay seni çok seviyoruz ama o gülüş ne. İlgi çekmeye çalışıyor gibisin. İğrenç bir gülüş.” yorumunda bulundu.


Yorum Yazın