Ayla Ganioğlu yazdı:

“Kılıçdaroğlu’nun adaylığı görevdir"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Kılıçdaroğlu’nun adaylığı görevdir"
Abone ol
Deneyimli gazeteci Ayla Ganioğlu'nun 'Köşesiz' köşesinde kaleme aldığı, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığı görevdir" isimli yazısı şöyle...

Seçim tarihi yaklaştıkça, ekonomik krize rağmen, AKP’nin hala birinci parti olması, muhalefetin işinin kolay olmayacağını gösteriyor. Bu durum, muhalefeti daha temkinli davranmaya yöneltiyor. 
CHP Genel Başkan aday adayı olan ve halen Parti İçi Eğitim Sorumlusu olarak görev yapan ve tüm illerde seçim güvenliği çalışmalarını yürüten Prof Aytuğ Atıcı, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde muhalefetin kazanacağını garanti görmenin doğru olmadığını söyledi. 
Muhalif’e değerlendirmelerde bulunan Prof Atıcı, “Seçimi çantada keklik görmemek gerekir, garanti yoktur. Şunu unutmamak lazım, karşımızda basit bir insan yok. Karşımızda Tayyip Erdoğan var. Erdoğan, yirmi yıldır seçimleri kazanan, hiçbir seçimde birinciliği bırakmayan ve birincilik için elinden gelini ardına koymayan, değerleri bile aşağılayan, küfreden, bazı insanlar için ağır tabirler kullanabilen, örtülü ödenekten fahiş harcamalar yapan bir insan. Karşımızdaki insanı küçümsememek gerekir. Çok dikkatli olmak gerekir.” dedi.

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Yorum Yazın