Kılıçdaroğlu - İmamoğlu görüşmesi gerçekleşti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu - İmamoğlu görüşmesi gerçekleşti!
Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. İki ismin seçim sürecine ve yol haritasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu belirtilirken görüşmenin ardından herhangi bir açıklamada bulunulmadı.

28 Mayıs'taki seçim sonrası CHP'de hareketli saatler yaşanırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Yaklaşık 18.30'da biten MYK toplantısının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun görüşmesi 19.30'da başladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren görüşmede hem seçim sürecinin değerlendirildiği hem de CHP’nin yol haritasına dair görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

KAFTANCIOĞLU İLE DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu MYK toplantısının öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile genel merkezde bir görüşme gerçekleştirmişti.

MYK'DA TÜM ÜYELER İSTİFA ETMİŞTİ

Son seçim sonuçlarının değerlendirildiği ve CHP'nin yol haritasının ele alındığı MYK toplantısı 18.30'da sona ermiş ve Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin tamamının istifasını kabul etmişti.

CHP MYK’sinde şu isimler yer alıyor:

Ahmet Akın
Ali Öztunç
Bülent Kuşoğlu
Bülent Tezcan
Devrim Barış Çelik
Faik Öztrak
Fethi Açıkel
Gamze Akkuş İlgezdi
Gökçe Gökçen
Gülizar Biçer Karaca
Lale Karabıyık
Muharrem Erkek
Oğuz Kaan Salıcı
Selin Sayek Böke
Seyit Torun
Veli Ağbaba
Yüksel Taşkın

SIRADA KURULTAY MI VAR?

MYK toplantısının ardından da parti meclisi toplanacak. Parti Meclisi'nde 38’inci Olağan Kurultay takviminin de netleşmesi bekleniyor. Kurultayın ekim ya da kasımda yapılacağı, Kılıçdaroğlu'nun 2024 Mart'ındaki yerel seçime kadar partinin başında kalma eğiliminde olduğu belirtiliyor.


Yorum Yazın