Kenan Yıldız’ın hangi takımlı olduğu çocukluk fotoğrafından çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kenan Yıldız’ın hangi takımlı olduğu çocukluk fotoğrafından çözüldü
Abone ol
Almanya ile oynanan dostluk maçında performansıyla herkesi mest eden Kenan Yıldız’ın hangi takımlı olduğu merak ediliyordu. Çocukken Fenerbahçe’yi desteklediği ortaya çıkmasının ardından ise Sarı-lacivertli taraftarlar tarafından genç yıldızın formalı fotoğrafı oldukça beğeni gördü.

Juventus forması giyen Kenan Yıldız, A Milli Takım’da gösterdiği performansla büyük dikkat çekti. Attığı gol hayranlık uyandıran 18 yaşındaki futbolcunun çocukken Fenerbahçe’yi desteklediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe formalı fotoğrafı var

A Milli Takım’ın Almanya’yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Kenan Yıldız, 45+2. dakikada harika bir golle ay-yıldızlıları öne geçirmişti. Tüm Türkiye’yi sevince boğan 18 yaşındaki futbolcu büyük övgü alırken çocukken Fenerbahçe’yi desteklediği ortaya çıktı.

”Nadir bulunuyorlar”

Juventus’ta da üzerine titrenen Kenan Yıldız için İtalyan devinin hocası Allegri yaptığı açıklamada, ”Ona karşı bir zaafım var. Oyuna girdiğinde o kadar hızlıydı ki Milik’in asistinde ofsaytta kaldı. Bu tür çalımlar atan oyuncuları gördüğümde bayılıyorum çünkü nadir bulunuyorlar.” demişti.


Yorum Yazın