Kemal Kılıçdaroğlu: "Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu: "Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor"
Abone ol
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Merkez Bankası'nın faiz indirimi ve dövizlerin ani yükselişi sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Cumhuriyet Halk Parisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklamasından önce Twitter'dan "Sayın Bürokratlar,  Bugün kararlar alırken, düsturunuz sadece milletimizin refahı olsun. Siz bu milletin onurlu evlatlarısınız, bunu hiç unutmayın." ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu,  16 Ekim 2021 tarihinde bir video yayımlamış ve bürokratlara seslenmişti. Kanunsuz iş yapan bürokratların sorumlulukları olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Söz konusu videoya iktidar kanadından büyük tepkiler gelmiş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Twitter'dan "Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu. Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor. Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu… Başka bir izahı yok!"


Yorum Yazın