Kaya Çilingiroğlu: TFF 25-30 senedir Galatasaray'a farklılık yaratıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya Çilingiroğlu: TFF 25-30 senedir Galatasaray'a farklılık yaratıyor
Abone ol
Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray'ın Süper Lig'deki son durumunu ve mali durumuyla ilgili görüşlerini aktardı.

TRT Spor'a konuşan Kaya Çilingiroğlu, Sacha Boey satışının Galatasaray için bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

"KİMSE HESAP ETMİYOR"

"Gaatasaray son 2 senede o kadar çok yüksek para harcayıp transfer yaptı ki kimse bunları hesap etmiyor. Yarın bir gün tökezlediğin zaman o zaman defterler açılmaya başlanır. Herkes Mertens, Torreira, Icardi transferlerini konuşuyor ama Zaha, Ziyech, Seferovic, Yusuf Demir gibi oyunculara ödenen paralar hiç gündemde yok."

"SACHA BOEY KURTARDI"

"Bana göre Galatasaray'ın ekonomisini şu aşamada Sacha Boey kurtardı. Çok ciddi sıcak paraya ihtiyaçları vardı ve karşılığını buldular. Taraftarın sevgilisi Icardi bile icra kağıdı göndermiş. Yatsın kalksınlar Boey'e dua etsinler. Daha önce Drogba ve Sneijder'leri aldıkları sezon böyle böyle yüksek paralar harcadılar daha sonra beklenen hedefler gelmediği için dibe çakıldılar bir daha da toparlanamadılar. O yüzden Galatasaray yönetiminin hesabını kitabını iyi yapması gerekiyor. Sezon sonunda seçim var. Bazı belirsizlikler de var. Kalem kalem harcamaların hesaplarını oradaki Genel Kurul sorgulamasını yapar."

"FİKSTÜR KOLAY DEĞİL"

"Galatasaray'ın fikstürü sanıldığı kadar kolay değil. Bu sezon ligde çok iyi oynamıyorlar. Son 2 haftada şans eseri kazandılar. Alanyaspor, Adana Demirspor gibi zorlu deplasmanları var. Havalar ısındı. Oralar İstanbul'a göre daha sıcak olur." dedi.

“TFF GALATASARAY'A FARKLILIK YARATIYOR”

TFF 25-30 senedir Galatasaray'a farklılık yaratıyor. Galatasaray ikinci başkanı Yusuf Günay TFF ikinci başkanı. Galatasaray kupa alırken 2.5 saat kortejde durdu adam. Yusuf Günay diye bir adamı kimse tartışmıyor.


Yorum Yazın