Kasımpaşa 3-4 Kayserispor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kasımpaşa 3-4 Kayserispor
Abone ol
İstanbul'a 3 maçlık galibiyet serisiyle gelen Kayserispor, 47 dakikada 4 gol attığı Kasımpaşa'yı 4-3 yenerek formunu devam ettirdi.

Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 4-3 kazanarak üst üste 4. galibiyetini aldı. Kayserispor 12. dakikada Karimi’nin golüyle öne geçerken, 27’de Sadık Çiftpınar’ın kendi kalesine attığı golle fark ikiye çıktı. Kasımpaşa 36. dakikada Fall’ın attığı golle skoru 2-1 yapıp umutlansa da 44’te sahneye Aylton Boa Morte çıkıp Kayserispor’u soyunma odasına 3-1 üstün götürdü.

İstanbul’daki yoğun yağmur yağışı altında oynanan maçta goller ikinci yarıda da devam etti.

Kayserispor 47’de Thiam ile skoru 4-1 yaptı. Oyunda devre arasında Sadık’ın yerine giren Da Costa 50’te Thiam’a cevap verdi: 4-2. 74. dakikada Aytaç Kara kazanılan penaltıda top ve kaleciyi farklı köşelere gönderip maçın skorunu 4-3 ilan eden golü attı.

Bu sonucun ardından Kayserispor 22 puan ve maç fazlasıyla 4. sıraya yükselirken, üst üste 2. yenilgisini alan Kasımpaşa da 18 puanla 8. sırada kaldı.

Milli aranın ardından ligin 13. haftasında Kasımpaşa, Konyaspor deplasmanına çıkacak. Kayserispor da sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak.


Yorum Yazın