Kansere yakalanan Tanyeli'den sevenlerini üzen paylaşım: Ben tam teslimim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kansere yakalanan Tanyeli'den sevenlerini üzen paylaşım: Ben tam teslimim
Abone ol
Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua istediğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde pankreas kanserine yakalandığın öğrenen Tanyeli, “Dürüst olmak gerekirse, sonuna kadar tevekkül ediyorum. Ben çok savaşçı bir insanım, hayatım hep mücadeleyle geçti. Ama Allah'ın yazdığı kaderle savaşamazsın. Ondan gelen her şeye razıyım. Tabii ki çok üzülüyorum bunu yaşadığım için ama kaderciyim. Ben son yıllarda çok yıprandım, üzdüm kendimi. Gurbetteydim, vatan hasreti çok çektim. Gurbetteki dostlarım ailem gibidir ama kimse memleket hasretini gideremez. Küçük oğlum ergenlik çağında olduğu için onu yalnız bırakmamak adına uzun süre vatanıma gelemedim. Çok hasret biriktirdim içimde. Kendime çok yükler yükledim. Çok duygusalım, bu da beni yoruyor... Hastalığımı bir hediye gibi düşünüyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu kez de sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan ünlü isim sevenlerini duygulandırdı.

Hastane odasından paylaşım

Hastanede çektiği videoyla sevenlerinden dua isteyen Tanyeli, “Tevekkül ettiğin her şeyde bir mucize var,İsyan ettiğiniz her şey ise bir sınav .”  ifadelerini kullandı.

Tüm dostlarına teşekkür eden Tanyeli, Zara, Fatih Ürek, Safiye Soyman ve Pınar Elice'yi ayrıca etiketleyerek, "Daha nice şu an aklıma gelmeyen ,tanıdığım tanımadığım gönülden yazan yanımda olan ,motive eden tüm güzel insanlara çok teşekkür ederim" notunu ekledi.


Yorum Yazın