Kansere yakalanan Prenses Kate görevlerine dönmeyi planlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kansere yakalanan Prenses Kate görevlerine dönmeyi planlıyor
Abone ol
Geçen hafta cuma akşam saatlerinde yayınlanan "kanser tedavisi" açıklamasıyla dünya gündeminin ilk sırasına yerleşen Galler Prensesi Kate Middleton'dan haber var. People dergisinin Kensington Sarayı'na dayandırarak verdiği habere göre Middleton, kendini yeterince güçlü hissettiği zaman görevlerine dönecek!

Kansere yakalanan Prenses Kate'ten güzel haber geldi: Gücü yettiğinde görevlerine geri dönecek
Geçen ocak ayında karın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından üç ay ortada görünmeyen sonra da kanser tedavisi gördüğünü açıkladığı videoyla herkesi şoke eden Kate Middleton, görünüşe göre uzun süre kamuoyunun gözlerinden uzak kalacak.

Fakat Kensington Sarayı kaynaklarından alınan haberlere göre, Galler Prensesi tedavisi süresince de kendini yeterince iyi hissettiğinde görevlerine dönmeyi planlıyor.

Saray kaynakları bu açıklamanın Kate'in net ve kesin olarak görevlerine döneceği anlamına gelmediğini bu konuda son sözü doktorların söyleyeceğini de vurguladı.

Bu arada kendisi de kanser tedavisi gören Kral Charles, durumu el verdiğince görevlerine katılıyor, resmi kabullerde bulunuyor, kamuoyu karşısına çıkıyor.

HASTALIKLA MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Şu anda Prenses Kate'in odak noktası tamamen iyileşmek. Bu konudaki en büyük desteği de zaten yıllardır iyi günde kötü günde hep birbirine kenetlenen Middleton ailesi.

Kanser tedavisi gördüğünü açıkladığı videoda kendisinin  de belirttiğine göre kocası William da bu konudaki desteklerinden biri.

People dergisine konuşan Kraliçe 2. Elizabeth'in resmi sözcüsü Ailsa Anderson " Kate'in kendi iç gücü var. Ayrıca kocasının ve olağanüstü ailesinin desteğini de göz ardı etmemek lazım.. Böylece kendisi için önemli olan noktaya odaklanabilir" dedi

Kate Middleton'a yakın kaynakların belirttiğine göre Prenses'in yakın çevresi de onun kendini hazır hissettiğinde her zamankinden daha güçlü bir şekilde görevlerinin başına döneceğine dair büyük bir umut besliyor

Eski bir saray çalışanı bu konuda "Kraliyet ailesi şu ada çok kırılgan bir durumda. Ayrıca onlar da diğer herkes gibi kırılgan noktaları olan insanlar" dedi.

Aynı kaynak aile  üyelerinin görevlerine son derece bağlı olduğunu ve Kate'in de tamamen iyileştiğinde eskisinden daha büyük bir tutkuyla işine döneceğini sözlerine ekledi


Yorum Yazın