Jüpiter ile Neptün arasında sekstil açı: İntihar oranları artabilir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jüpiter ile Neptün arasında sekstil açı: İntihar oranları artabilir
Abone ol
Uzman astrolog Dinçer Güner sosyal medya hesabından yayınladığı yazıda Jüpiter ile Neptün arasında sekstil açı oluşacağını ifade etti.

İşte astrolog Dinçer Güner'in o paylaşımı;

MANEVİ HASSASİYETLERİN ARTACAĞI ZAMANLAR

Jüpiter ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi 3 gün

BİREYSEL;

Jüpiter ve Neptün, içsel büyüme ve keşifle ilişkilidir. Bu dönemde kendi iç dünyanızı keşfetmek, düşüncelerinizi ve inançlarınızı sorgulamak ve içsel olarak büyümek için fırsatlar yaratabilirsiniz.

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve sanatsal projelere yönelmek için uygun bir dönemdir. Resim yapmak, müzik çalmak, yazmak gibi yaratıcı faaliyetlere odaklanabilirsiniz. Bu dönemde, ilham verici kitaplar okuyabilir, motivasyon kazandıran filmler izleyebilir ve hayatınıza olumlu etkiler katacak içerikler keşfedebilirsiniz.

Bu dönemde çevrenizdeki insanlara yardımcı olmak, toplumsal projelere katılmak ve hayır işlerine destek vermek için fırsatlar bulabilirsiniz. Jüpiter ile Neptün sekstili, meditasyon, yoga veya diğer ruhsal uygulamalara yönelerek iç huzur ve dengeyi keşfetmek için uygun bir zamandır.

DÜNYA;

Bu ikilinin dünya astrolojisinde ki yansımaları ise; finansal belirsizlik ve sıkışıklığın artması, din-inanç ekseninde sembolize edenkonuların sıkışması- çözümlenmemesi- arada kalması

İntihar oranlarının artması, sanat ve sanatçılar arası kriz olabilecek olayların gündeme gelmesi. Deniz kazaları, su taşmaları, aşırı yağışlardan olabilecek zararlar, su krizleri. Dolandırıcılık haberlerinin artması...

Bu dönemde, sinema, müzik, edebiyat ve diğer sanat dallarında ilham verici ve yenilikçi eserler ortaya çıkabilir. Çevresel konulara daha fazla dikkat çekebilir. Küresel çapta çevre koruma bilinci artabilir ve sürdürülebilirlik, doğa koruma projeleri gibi konular ön plana çıkabilir. Bu, iklim değişikliği ile mücadelede önemli adımlar atılmasına olanak tanıyabilir.

Küresel düzeyde; manevi-psikolojik- inanç- din hassasiyetlerinde artış

 

 


Yorum Yazın