Jose Mourinho, Suudi Arabistan'a teknik direktörlük için kapıları aralıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jose Mourinho, Suudi Arabistan'a teknik direktörlük için kapıları aralıyor
Abone ol
Roma, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve takımdan gönderileceği iddia edilen Jose Mourinho, "Roma için buradaki son günüme kadar her şeyimi vereceğim. Geleceği kimse bilemez ama bir gün Suudi Arabistan'da çalışacağımdan eminim." dedi.

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran ve koltuğu sallanan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, Suudi Arabistan'a yeşil ışık yaktı.

Arap basınından Elhekayashow'a açıklamalarda bulunan Mourinho, "Şu anda Roma'dayım. Roma için buradaki son günüme kadar her şeyimi vereceğim. Geleceği kimse bilemez ama bir gün Suudi Arabistan'da çalışacağımdan eminim." ifadelerini kullandı.

Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gitmesinin ardından Suudi Arabistan Pro Lig'e bakışın değiştiğini belirten 60 yaşındaki teknik adam, "Sanırım oraya bakış açısını değiştiren Cristiano Ronaldo oldu. Kariyerinin sonuna gelmemiş oyuncuların da Suudi Arabistan'ı tercih etmesiyle de ligin kalitesi kanıtlandı." şeklinde konuştu.

FATURA KESİLMEK ÜZERE

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Kötü gidişatın faturası Mourinho'ya kesilmek üzere. Roma yönetiminin takımın aldığı sonuçlardan memnun olmadığı belirtilirken, 8 Ekim Pazar günü sarı kırmızılıların Cagliari ile yapacağı maçta Roma'nın yenilgi ile ayrılması durumunda deneyimli çalıştırıcı ile yollar ayrılacak.


Yorum Yazın