İyi Parti’nin Eskişehir adayları belli oluyor: Büyükşehire Melih Aydın, Odunpazarı'na Emine Edizgil isimleri geçiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Parti’nin Eskişehir adayları belli oluyor: Büyükşehire Melih Aydın, Odunpazarı'na Emine Edizgil isimleri geçiyor
Abone ol
İyi Parti’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi için Melih Aydın’ı,  Odunpazarı Belediyesi için de İl Başkanı Emine Edizgil’i aday göstereceği belirtildi.

Edizgil ve Aydın’ın adaylığını 27 Eylül’de Eskişehir’e gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklayacağı belirtildi.

Melih Aydın sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bugün Sayın Genel Başkanımızla bir görüşme gerçekleştirdik. İttifakımızı yalnızca ve yalnızca milletimizle, hemşehrilerimizle yapmaya, şehrimizin desteğini alarak Eskişehir’e hak ettiği adil ve sosyal belediyeciliği kazandırmaya kararlıyız. ESKİŞEHİR İYİ OLACAK " dedi.

”Akşener, adaylığımı olumlu karşıladı”

Odunpazarı Belediye Başkanlığı’na aday olacağını doğrulayan İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, “Odunpazarı’na daha önceden de adaylığım söz konusuydu. Ben genel başkanımla görüştüm, böyle bir niyetim olduğunu söyledim. O da ’tamam’ dedive adaylığımı çok olumlu karşıladı adaylığımı. Büyük ihtimalle il başkanlığından ayrılacağım ve Odunpazarı’na adayım” diye konuştu.


Yorum Yazın