İTO Seçimleri 9 Kasım'da gerçekleşecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İTO Seçimleri 9 Kasım'da gerçekleşecek
Abone ol
Türkiye’nin en büyük odası, dünyanın da en büyük ticaret odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) 9 Kasım’da seçime gidiyor.

Türkiye genelindeki oda ve borsa seçimleri, hem ekonomi hem de siyasi çevrelerce yakından takip ediliyor.
680 bini aşkın üyesi bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) 9 Kasım’da seçime gidiyor. Yeniden adaylığını açıklayan İTO Başkanı Avdagiç’in karşısında yönetime talip olanlar arasında İTO Meclis Üyesi Murat Kalsın ve Ferhan Ademhan yer alıyor. 
Saran Holding Başkanı Sadettin Saran da meclis üyeliği için aday. Saran sosyal medyadan başlattığı kampanyada, "Medya ve iletişim sektöründe onlarca şirketimiz var. 32 yıldır bu işi yapıyoruz. Bir şeyleri değiştirmenin vakti geldi. 700 bin üyesi olan odamızda oy kullanma oranı yüzde 8. Öncelike bunu değiştirelim. 9 Kasımda yapılacak seçimlerde 30. Bilgi İletişim ve Medya Komitesi Meclis üyeliğine aday oldum. Çünkü artık İTO'da değişim zamanı." dedi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Platformu, 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek 21’inci dönem Oda seçimlerinde İTO Başkan adaylarının mevcut Oda Başkanı Şekib Avdagiç olduğunu duyurmuş ve şu açıklamayı yapmıştı; "İTO Platformu, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON'un yanı sıra İGİAD, ASRİAD, MMG, GİV, PAGEV, EVSİD, Meslekte Birlik başta olmak üzere çok sayıda vakıf ve dernekten oluşan bir platformdur. Platformun 21. dönem ortak başkan adayı İTO Başkanı Sayın Şekib Avdagiç’tir." 

 İTO'nun 4 yılda bir yapılan seçimleri 9 Kasım 2022 tarihinde İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde (İDTM) gerçekleşecek.


Yorum Yazın