İstanbul'un en iyi yat kiralama firması Boğaz Çocuğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'un en iyi yat kiralama firması Boğaz Çocuğu
Abone ol

İstanbul'da saatlik ve günlük olarak yat kiralama hizmeti sunan firmalar arasında gerek uyguladığı şeffaf fiyat politikası gerekse her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla lider konumda olan Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini bu haberde sizlere tanıtacağız. Hemen belirtelim ki firma şuan için sadece İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde faaliyet gösteriyor. İlerleyen dönemlerde Türkiye geneli hatta Dünya'ya açılma planları olsa da şuan için kendilerinden sadece İstanbul bölgesinde yat kiralama hizmeti alabilirsiniz.

TÜM ÖZEL ORGANİZASYONLAR

Bireysel ve kurumsal anlamda ihtiyacınız olan her türlü davet, toplantı, eğlence, kutlama ve parti organizasyonları için sadece yaz ayları ile sınırlı kalmayıp 12 ay süresince kesintisiz olarak ne zaman isterseniz saatlik ve günlük olarak yat kiralama imkanına sahipsiniz. Doğum günü kutlamaları, bekarlığa veda partileri, evlilik teklifleri, yıldönümü yemekleri, düğün eğlenceleri, nişan törenleri, iftar programları, fasıl geceleri, mezuniyet baloları, yüzme turları, iş yemeği ve toplantı organizasyonları en sık planlanan turların başında geliyor.

SAATLİK VE GÜNLÜK KİRALAMA

Boğaz Çocuğu, filosundaki birbirinden lüks kiralık yatlar ile İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde saatlik ve günlük organizasyonlar planlıyor. Saatlik turlar en az 2 saat üzerinden organize edilmekle birlikte günlük turlar sabah 09:00 gibi başlayıp akşam üzeri 17:00 sularında sona erecek şekilde toplamda 8 saat sürüyor. Akşam turları 18:00'dan itibaren organize edildiğinden kiralık yatların temizlenerek sonraki organizasyonlara hazırlanabilmesi için 1 saat gibi bir süreye ihtiyaç duyulduğundan kiralanan yatın en geç 17:00'da terk edilmesi gerekmektedir. Günlük turlar genelde Adalar ve Boğazda kişi ve gruplara özel olarak yüzme turları için planlanıyor olsa da tüm bireysel ve kurumsal organizasyonlar için yatları günlük olarak kiralayabilirsiniz.

YEMEKLİ VE YEMEKSİZ DAVETLER

Kiralık yatlar kahvaltı, kokteyl ve yemek menüsü hizmetleri de alınarak rezerve edilebileceği gibi firmadan sadece kuru yat kiralama hizmeti alarak kendi yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda getirebilirsiniz. Sadece yat kiralama hizmeti alıp yiyecek ve içecekler dışarıdan getirildiğinde temizlik ve servis işlerini halletmesi için firmanın önerdiği sayıda garson hizmeti alınması gerekecektir. Kiralanan yatın mutfak ve ekipmanları kullanılmak istendiğinde garson alınması zorunludur ve en fazla 10 kişilik katılımın olduğu organizasyonlar için 1 adet garson yeterli olacaktır, bugün itibariyle kendisine ödenmesi gereken ekstra ücret de 300 TL'dir. Yanınızda kullan-at malzemeler (tabak, çatal, bıçak, kaşık, bardak vb.) getirip yattan ayrılmadan temizlik yaparsanız garson alma mecburiyeti ortadan kalkar, müşteri talebi olursa yine ekstra ücret ödenerek turlara dahil edilir.

ARNAVUTKÖY VE BEBEK KALKIŞLI TURLAR

Boğaz Çocuğu filosundaki kiralık yatlar Arnavutköy ve Bebek sahillerinde bağlandığından organizasyon günü kalkış ve varış noktası olarak çoğunlukla bu sahiller kullanılır. Anadolu yakasından gelmek isteyenleri ekstra bir ücret talep etmeden Kuleli ve Kandilli sahillerinden yata alabiliyorlar. Daha uzak mesafedeki Ortaköy, Beşiktaş, Üsküdar, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Emirgan, İstinye, Eminönü, Kadıköy, Karaköy, Beykoz, Tarabya ve benzeri sahillerden yata giriş yapmak ya da inmek isteyenlerin ekstra ücretler ödemeleri gerekeceği gibi marina ve iskele gibi ücretleri yerlerin kullanılmasını talep eden misafirlerin de buralardaki palamar ücretini ödemeleri gerekiyor çünkü yat kiralama şirketleri boğazdaki ücretleri alış ve bırakış yerlerini kullanıyorlar.

ŞEFFAF FİYATLAR

Boğaz Çocuğu, son derece şeffaf bir fiyat politikası uygulayarak kendisine ulaşan tüm müşteri adaylarına ayrım yapmaksızın aynı fiyat tekliflerini sunduğundan saatlik ve günlük yat kiralama fiyatları ile menüler ve ekstra hizmetler için talep ettiği net ücretleri yatkiralama.com üzerinde tüm ziyaretçilerle detaylı olarak paylaşıyor. İstanbul yat kiralama sitesindeki fiyatlar sayfasında ücret tarifesini liste halinde görebileceğiniz gibi kiralık yatların detay sayfasına yerleştirilmiş fiyat hesaplama aracından istediğiniz hizmetleri işaretleyerek çok daha hızlı şekilde fiyat teklifi alabilirsiniz. Gördüğünüz gibi fiyatları öğrenmek için şirkete e-mail göndermeniz ya da telefon açmanız gerekmiyor. Web siteleri üzerinden ihtiyacınız olan tüm bilgileri edindikten sonra istediğiniz gün ve saatler arasındaki müsaitlik durumlarını sormak ve kendi adınıza rezerve etmek için iletişim sayfasındaki cep telefonu ve sabit hatları arayarak kendileriyle temas kurabilirsiniz. Seçtiğiniz kiralık yatın rezervasyon işleminin tamamlanabilmesi için şirkete kaparo ödemesi göndermelisiniz ve tam olarak talep ettikleri miktar organizasyon için ödenmesi gereken ücretin yarısıdır. Kaparo almadan rezervasyon yapmadıklarını aklınızdan çıkarmadan elinizi çabuk tutmalı ve ödemeyi hızlıca kendilerine ulaştırmalısınız. Şimdiden keyifli bir gün geçirmeniz dileklerimizle, iyi eğlenceler..


Haber Yorumları

  • Ömer Demir23-08-2022 17:08

    İstanbul yat kiralama turizmi için çok güzel bir şehir ancak organize edeceğiniz turlardan memnun kalabilmeniz için hangi yat kiralama şirketiyle çalışacağınız konusu oldukça önemli. Bu bağlamda Boğaz Çocuğu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

  • Bilal Öven23-08-2022 12:26

    İstanbul'da bir çok kez Boğaz Çocuğu şirketinden saatlik ve günlük yat kiralama hizmeti alarak doğum günü ve yüzme turu organizasyonları düzenledik. Hepsinden tüm misafirlerimiz çok memnun kalmıştı. Boğaz Çocuğu, İstanbul'da özel günlerinizi emanet edebileceğiniz en iyi yat kiralama şirketidir.

Yorum Yazın