İstanbulluların havalimanında karşıladığı İmamoğlu: Güler yüzünüzü sakın yüzünüzden eksiltmeyin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbulluların havalimanında karşıladığı İmamoğlu: Güler yüzünüzü sakın yüzünüzden eksiltmeyin
Abone ol
”Hak, Hukuk, adalet” sloganları atıldı

İstanbullular, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, Erzurum’da düzenlediği mitingde taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti. Miting alanına dönüşen havalimanında toplanan vatandaşlar ”Hak, Hukuk, adalet” sloganları atarak karşıladı. 

İmamoğlu burada kalabalığa hitap etti.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

" Sevgili İstanbullular. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ekrem'e değil milletimin her bir ferdine helal olsun. Sevgili hemşehrilerim, güzel insanlar. Biraz dertleşelim.

Önemli bir an yaşıyoruz. Tarihi bir sürecin içindeyiz. Erzurumlulara kırıcı davranmayın, onlar masum. Bugün o meydanda kim olduğu belli olmayan o 100-200 kişi asla masum değil. İçişleri Bakanı bir televizyon kanalına çıkarak Erzurumlulara nasıl provokatör dediğimi anlatacakmış. Utanmaz adam, iftiracı, yalancı. Bu adam gözü dönmüş şekilde, gözü fırfır dönerek konuşuyor. Ahlakını yitirmiş bir adam. Üç. defa kendim televizyonlara söyledim. Allah biliyor. O şehirde benim akrabalarım, ticaret yapan insanlarım var. Defalarca gittim. Erzurumlu boşuna dadaş adını almamıştır. Erzurumlu yiğittir.

Bu işin Erzurumlularla uzaktan yakından ilgisi yok.

 

 Erzurum’da İmamoğlu mitingine taşlı saldırıda bazı vatandaşlar yaralandı; bir grup tekbirlerle yürüyerek miting alanında toplandı

 


Yorum Yazın