İstanbulluları mayısta birbirinden çeşitli etkinlikler bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbulluları mayısta birbirinden çeşitli etkinlikler bekliyor
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı’na bağlı 14 kültür merkezinde dopdolu bir Mayıs ayı İstanbulluları bekliyor! Konserlerden yetişkin oyunlarına, atölyelerden çocuk tiyatrolarına kadar 173 etkinlik İBB Kültür bünyesindeki merkezlerde ücretsiz olarak her yaş grubundan İstanbulluyu bir araya getiriyor.

İBB Kültür’ün Mayıs ayında; Fatih, Başakşehir, Güngören, Arnavutköy, Esenler, Bakırköy, Bahçelievler, Sancaktepe, Sultanbeyli, Ümraniye, Kartal, Tuzla, Şile ve Şişli’de yer alan 14 kültür merkezinde düzenleyeceği birbirinden keyifli konserler, oyunlar ve atölyeler İstanbulluların kolaylıkla ulaşabileceği kültür-sanat adresleri olacak.  

İBB Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde Tolga Sağ ve Cengiz Özkan, İBB Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde Badem, İBB Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde İkilem, İBB Şile Kültür Merkezi’nde Cem Belevi ve İBB Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde Gece Yolcuları’nın sahne alacağı programda; İlyas Yalçıntaş, Gökçe, İlhan Şeşen, Gülay, Ezgi’nin Günlüğü, Ozbi, Babazula, Ufuk Beydemir, Zakkum, Selçuk Balcı ve Mehmet Erdem de İstanbullu müzikseverler için şarkılarını seslendirecek.

Sezonun sevilen oyunları İBB kültür merkezlerinde

İBB Kültür, sezonun sevilen oyunlarını bu ay da kültür merkezlerine getiriyor. Mayıs ayında perdelerini aralayacak olan; Öteki (Diktat), Yıldızların Gölgesinde Ağlamak, Gabriel'in Düşü, Bülent Beyin Hikâyesi, Harika Şeyler Listesi, Erkek Aklı "Oksimoron", Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası Müzikali ve Kibarlık Budalası adlı oyunları tüm tiyatroseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.

İstanbulluların kolaylıkla erişebileceği adreslerle kültür-sanatı buluşturmaya devam edecek olan İBB’nin ücretsiz olarak gerçekleştireceği etkinlik programlarına İBB Kültür sosyal medya hesapları ve https://kultursanat.istanbul  adresinden ulaşılabilir.

 

Bilgi için:

https://www.instagram.com/ibb_kultur

https://twitter.com/ibb_kultur

https://www.facebook.com/ibbkultur

https://www.youtube.com/ibbkultursanatistanbul 


Yorum Yazın