Yüzde 80'i aştı!

İstanbul'da ulaşıma yağmur engeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul'da ulaşıma yağmur engeli
Abone ol
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından yurt genelinde etkisini gösteren yağmur ve rüzgar İstanbul'da hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetini artıran yağış İstanbul'da trafiği durma noktasına getirirken, araçlarıyla çıkmayıp, toplu ulaşım araçlarını tercih edenler, istasyon ve duraklarda aşırı yoğunluk oluşturdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlerdir uyarılar bulunduğu sağanak yağış dün gece saatlerinde İstanbul'u etkisi altına aldı. Sabah saatlerine kadar aralıklarlar etkili olan sağanak, İstanbul'da trafiği olumsuz etkiliyor.

KÖPRÜLER KİLİT

Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden trafik neredeyse durma noktasına geldi.

TOPLU ULAŞIMDA AKŞAMA

İşlerine ve okullarına gitmek için Metrobüs duraklarında toplu ulaşım araçlarına binmek isteyenler zaman zaman zorlandı.

 

YOĞUNLUK YÜZDE 80'E DAYANDI

Toplu ulaşımda özellikte aktarma merkezlerinde yolcu yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Haritası verilerine göre saat 08.50 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 76'ya ulaştı.

İBB TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYIN

VAPUR SEFELERİNE LODOS ENGELİ

Şiddetli lodos ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı vapur seferleri de iptal edilirken bazı seferlerde ise aksaklıklar meydana geldi. Şehir Hatları A.Ş'nin sosyal medya hesabı Twitter’dan yapılan paylaşımda İstanbullulara bilgilendirmede bulunuldu.

İPTAL EDİLEN VAPUR SEFERLERİ İÇİN TIKLAYIN


Yorum Yazın