3 bakanlıkta çeşitli kadrolara atamalar yapıldı

İstanbul Sultanbeyli'de bir taşınmazın satışı ihaleye çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Sultanbeyli'de bir taşınmazın satışı ihaleye çıktı
Abone ol
Karayolları, bir taşınmazın satışını ihaleye çıkması ve atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Karayolları İstanbul'da arsa satacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, mülkiyeti kendisine ait İstanbul Sultanbeyli'de bulunan bir taşınmazın satışı için ihaleye çıktı.

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğünün Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Abdurrahman Mahallesi hudutları dahilinde bulunan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait 4 bin 986,42 metrekare yüzölçümlü 5551 ada 16 parsel sayılı taşınmazın satışı yapılacak.

Tahmini bedelin 52 milyon 357 bin 410 lira olarak belirlendiği ihale, "kapalı teklif usulü" ile 24 Aralık Cuma günü saat 10.00'da Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek.

İstekliler, ihale dokümanını Müdürlükte görebilecekleri gibi 300 lira karşılığında temin edebilecek.

Atama kararları

Milli Eğitim Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kapadokya Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, 3 bakanlıkta çeşitli kadrolara atamalar yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan görevinden alındı. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, İş Müfettişi Ufuk Yüksekova atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne İsmail Çalgan, Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Selim Ak ile Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Nedim Aslan getirildi.Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğüne de, Prof. Dr. Hasan Ali Karasar atandı.


Yorum Yazın