İstanbul Emniyet Müdürü Aktaş, 23 Nisan’da koltuğunu şehit çocuğuna devretti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Emniyet Müdürü Aktaş, 23 Nisan’da koltuğunu şehit çocuğuna devretti
Abone ol

İSTANBUL (AA) İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu şehit polis memuru Ozan Özmen'in oğlu Çağatay Özmen'e devretti.

Aktaş, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentte eğitim ve öğretim hayatlarına devam eden öğrenciler ile 2016'da Mardin'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan polis memuru Ozan Özmen'in oğlu Çağatay Özmen'i makamında kabul etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Aktaş'ın makamına temsili olarak Galatasaray Ortaokulu'nda eğitim gören Çağatay Özmen oturdu.

İl Emniyet Müdürünün koduyla polis telsiziyle anons yapan Özmen, geleceğin teminatı olan çocukların her zaman yanlarında olduklarını, onların güvenlik ve asayiş içerisinde büyümeleri için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Anonsun devamında 23 Nisan'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirten Özmen, "Trafiğe çıkacak araç sürücülerimize sesleniyorum. Emniyet kemerlerini araçlarımıza binerken mutlaka takalım. Hız yapmamaya dikkat edelim. En önemlisi trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Bu talimatlarıma son olarak teşkilat mensuplarımızın çocuklarının bayramını kutluyorum. Bütün meslektaşlarımı Allah korusun." ifadelerini kullandı.

Aktaş, ziyaret sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın