Üreten ve güç veren yıldız kadınlar, bu konferansta ışıldayacak!

Işıldayanlar konferansı 24 Mayıs’ta Zorlu PSM’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Işıldayanlar konferansı 24 Mayıs’ta Zorlu PSM’de
Abone ol
Bugüne kadar yaptıkları, bakış açısı veya sadece varlığıyla ışıldayan yıldız kadınların hikayeleriyle yer alacağı ve toplumsal cinsiyet eşitliği açısından önemli bir mesaj verecek olan IŞILDAYANLAR Konferansı, 24 Mayıs’ta Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

Işık saçarak hayatı hem kendi hem çevresindekiler için daha anlamlı kılan, daima daha fazlası için çalışan, ilham ve umut veren güçlü kadınlar ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması yoluyla kadının toplumda, iş ve ekonomik hayatta güçlenmesinin yanında duran öncü markalar, IŞILDAYANLAR Konferansı’nda buluşuyor. 

 

Toplumsal cinsiyet eşitliği perspektifinden bakışla sürdürülebilir sosyal ve ekonomik kalkınma için kadının durumu ve gücünü ortaya koymayı amaçlayan IŞILDAYANLAR Konferansı, 24 Mayıs Salı günü 08.30-19.30 saatleri arasında Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Konferans, aynı zamanda www.isildayanlar.com adresi üzerinden de çevrimiçi olarak takip edilebilecek.

 

OGGUSTO tarafından düzenlenen IŞILDAYANLAR Konferansı’nda bugüne kadar yaptıkları, bakış açısı veya sadece varlığıyla çevresini aydınlatan, ismini bildiğimiz veya bilmediğimiz yıldız kadınların hikayesi başrolde olacak. Kadını ışıldatan markaların enerjisi eşliğinde bu kadınların hikayeleri IŞILDAYANLAR sahnesinde paylaşılacak. 

 

IŞILDAYANLAR Konferansında bugüne kadar başarılı çalışmalarıyla ışıldayan ve diğer tüm kadınlara da ilham veren bir yıldız kadına ‘Yılın En Işıldayan Kadını’ ödülü takdim edilecek.

 

IŞILDAYAN kadınlar sahnede

Türkiye’nin güçlü kadınları arasında gösterilen, senarist ve oyuncu Gülse Birsel, Lancome’un dünya yüzlerinden biri olmayı başaran ilk Türk olan Hazal Kaya, dünyanın en iyi 10 öğretmeninden biri olan ve İngiltere’de ‘Yaşam Boyu Başarı’ödülü alan ilk Türk kadını olan Nurten Akkuş, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Dünyasına iyi bakanların buluşma platformu Kale Tasarım ve Sanat Merkezi, Nevruz Köyü Kadınları ve onlarla Anadolu Tekstil Ağı’nıoluşturmak için çalışan sanatçı  Fırat Neziroğlu, IŞILDAYANLAR Konferansında sahnede olacak. 

Ayrıca KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Açık Beyin Eğitim ve Danışmanlık şirketinin kurucusu Prof. Dr. Sinan Canan, SenDeGel Yönetim Kurulu Başkanı ve sivil toplum gönüllüsü İbrahim Betil de ışıldamak için cinsiyet ayrımı olmadan, takım arkadaşlığının ve desteğin önemine vurgu yapacak.

 

Toplum, sanat ve spora değer katan duayen ve genç isimlerin de ilham verenler hikayeleriyle bir arada olacağı IŞILDAYANLAR Konferansı; Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Sosyal Ben Vakfı ve Teknolojide Kadın Derneği’nin (Wtech)stratejik ortaklığında gerçekleşiyor. She’s Mercedes platformu, Mastercard, Lancome, Damat, Shell, Denizbank, Jumbo, Arzum OKKA, Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM), WeAre the Walkers ve Zorlu Energy Solutions (ZES) ise sınırları yıkan, yeniye imza atan ışıldayan projeleriyle konferanstaki yerini alıyor. Konferansa ayrıca Jules Verne, ÜNİTE Edelmanve 360 Media de çözüm ortağı olarak katkı sağlıyor.

 

Konferansın karbon salımı Carbon Hints Danışmanlık şirketitarafından hesaplanacak ve karşılığında WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne bağışta bulunulacak.


Yorum Yazın