İş Bankası Pazarama nedir? Maximum Pazarama ayrıcalıkları nelerdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Bankası Pazarama nedir? Maximum Pazarama ayrıcalıkları nelerdir?
Abone ol
İş Bankası iştiraki olan Pazarama platformunun detayları merak ediliyor. E-ticarete 360 derece bakabilen bu mecranın detaylarını aktarıyoruz.

Pazarama nedir?

Yeni mobil odakta dijital platform Pazarama, e-ticaret sektöründe sadece ürün satışına değil aynı zamanda ekosistem anlayışı ile hizmete ve marka iş birliklerine odaklanıyor. Pazarama, e-ticarete 360 derece bakabilen bir platform olarak öne çıkıyor. Platformun değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısına sahip olduğunu da ekleyelim. 

Maximum Pazarama ayrıcalıkları nelerdir?

Maximum Mobil’i indirerek kolayca ulaşabileceğiniz Pazarama’da ürün ve hizmet satışlarının yanı sıra mobil ödeme deneyimi de sunuluyor. Pazarama’da giyimden kırtasiyeye, elektronikten evcil hayvan ürünlerine ve oyunlara kadar çok geniş bir yelpazede farklı ürünleri bulmak mümkün.

Pazarama'nın sunduğu hizmetler arasında araçtan inmeden akaryakıt ödemesi, ulaşım kartı yüklemesi ve market alışverişi, yemek siparişi, dijital oyun kodu gibi mobil ödeme imkanlarının yanı sıra restoran indirimleri de yer alıyor. 

Maxiumum Mobil'de sıkça gördüğümüz Süper Uygulama (Super App) anlayışı Pazarama'da da kendini gösteriyor. Ürün, kullanıcılarına günlük hayatın her anında tek uygulamadan ihtiyaçlarını karşılamayı vaad ediyor.

Pazarama tüm bu hizmetleri tek bir platformdan sunarken, ödeme anında kullanıcılarına indirim, taksit, puan gibi pek çok kolaylık da sunuyor. Bu anlamda Maximum Mobil'in Pazarama ile online alışveriş ve hizmetlere tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getirdiğini söyleyebiliriz. 

Maximum Mobil’in içerisinde yer alan Pazarama’dan* İş Bankası kartlarınızla;

  • Seçkin markalardan online alışveriş yapabilir, ​Seçkin markalardan online alışveriş yapabilir, 
  • Market alışverişi yapabilir,Seçili restoranlarda indirim ayrıcalığından faydalanabilir,
  • Pazarama Tatil menüsünden uçak bileti alabilir,Dijital kodlara kolayca ulaşabilir,
  • Araçtan inmeden akaryakıt ödemenizi yapabilir,Ulaşım kartlarınıza para yükleyebilir,
  • Mastercard ve Maestro logolu kart sahiplerine özel Paha biçilemez deneyimleri online olarak yaşayabilirsiniz.

Yorum Yazın