Iron Man'ın yeni oyunu geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iron Man'ın yeni oyunu geliyor!
Abone ol
EA ve Marvel, yeni bir Iron Man oyunu için kolları sıvadıklarını resmi olarak açıkladılar.

EA, büyük bir tanıtım etkinliğini beklemeden, Iron Man'e dayalı bir süper kahraman video oyunu yayınlamak için Marvel Games ile birlikte çalıştığını resmen duyurdu. Bu oyun, tek oyunculu, üçüncü şahıs, aksiyon-macera deneyimi olacak. Oyun hala erken geliştirme aşamasında olduğundan, EA sadece yukarıda görülen ve zırh tasarımını gösteren önemli bir görsel yayınladı. Ayrıca henüz projeye resmi olarak bir isim verilmemiş gibi gözüküyor.

Oyun, daha önce Star Wars: Squadrons'u geliştiren ve şu anda gelecek yıl çıkacak olan Dead Space remake’i üzerinde çalışan Motive Studio tarafından geliştirilecek. Olivier Proulx, daha önce Eidos-Montréal ile beğenilen Marvel’s Guardians of the Galaxy üzerinde çalışmış olan geliştirme ekibine liderlik ediyor.

Marvel Games başkan yardımcısı ve yaratıcı yönetmen Bill Rosemann, "Marvel'in en önemli, güçlü ve sevilen karakterlerinden birine ilişkin orijinal vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek için Motive Studio'daki yetenekli ekiple işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" dedi ve devam etti: "Zırhlı ikona olan özgün tutkularıyla birleşen hem yerleşik eğlence dünyaları hem de heyecan verici oyun deneyimi sunma deneyimleri, Iron Man video oyunu ile efsanevi bir kahramana bir aşk mektubu verme arayışımızı ateşleyecek."

Büyük yayıncılar tarafından üretilen Marvel süper kahramanlarına dayanan diğer yeni oyunlar gibi, oyuncular Iron Man'in bu oyununda da milyarder deha Tony Stark'ın yer aldığı orijinal bir hikayeye katılacaklar.

Motive'in Iron Man'i şu anda ön yapım aşamasında ve proje geliştikçe daha fazla bilgi verilecek. Bu, EA'nın Marvel Games ile yapacağı tek işbirliği olmayacak ve bunu stüdyolarından gelen, muhtemelen tüm süper kahramanlarla ilgili "birkaç yeni oyunun ilki" olarak ilan etti.


Yorum Yazın