Isparta Belediye Başkanı açıkladı

İptal edilen sanatçıların yerine kimler sahne alacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İptal edilen sanatçıların yerine kimler sahne alacak?
Abone ol
Al Sana Haber canlı yayınına bağlanan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen konseri neden iptal ettiklerini açıkladı. Değerli sanatçı olarak Seda Sayan, Işın Karaca ve Niran Ünsal'ı saydı.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan açıklamada, Melek Mosso'nun 'ahlaksızlığa özendirdiği'  iddia edilmiş ve Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki Melek Mosso konseri, Isparta Belediyesi tarafından iptal edilmişti.

Gelen eleştiriler karşısında sessizliğini koruyan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün ilk defa Al Sana Haber programına görüntülü olarak bağlanarak Melek Mosso’ nun konserinin neden iptal edildiğini açıkladı.

Tayyar Işıksaçan: “Başkanım şu Melek Mosso meselesini siz bir anlatır mısınız? Ne oldu da iptal ettiniz? Niye bu kadar şimşekleri üzerinize çektiniz?”

“Bu konu çok merak edildi ama polemiğe girmek istemediğim için cevap vermedim şimdiye kadar. Son 10 gün içerisinde baktığımızda Türkiye’ de 25’ e yakın konser iptal edilmiş.Bu konser ile ilgili çok fazla haber yapıldı. Ancak biz festivalde sorun yaşamayalım diye hanımefendinin organizatörü ile konuşarak iyi ilişkiler içerisinde bu konserin iptal olduğunu bildirdik.”

Seyhan Soylu: “Sayın Başkan iddia şu ki; ‘Hanımefendinin dekolte pozlarından dolayı konsere çıkarılmıyor. Burası muhafazakar bir yer’ gibi sosyal medyada bir takım haberler çıktı. Aslı var mıdır?”

 “Herkes her yorumu yapabilir.Üç kadın sanatçıyla konuşuldu. Bir tane Festival yapıyoruz üç gün. Üçü de kadın sanatçı. Biz kadınlar şöyledir böyledir demedik ki. Kadınla ve kıyafetle ne alakası var. Orada yapılan bir hareket var.  O hareketi yapması toplum tarafından uygun görülmedi. Doğru bir hareket mi? Toplumdan aldığımız bir tepkiden dolayı tedbir anlamında bu kararı verdik. Yine Seda Sayan gibi Işın Karaca gibi Niran Ünsal gibi çok değerli kadın sanatçılarımızla çıkıyoruz yine.”


Yorum Yazın