Seçkin Çakmak yazdı:

iPhone ile Apple’a Savaş İlanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
iPhone ile Apple’a Savaş İlanı
Abone ol

Sosyal medya Elon Musk’ın Apple’ı hedef alan twitleriyle çalkalanıyor.

Aslında herşey ünlü milyarderin Twitter’ı satın aldıktan sonra ilk icraatı olarak Mavi Tiki, aylık 8 dolara satışa sunmasıyla başladı. İlk başta tepki çeken bu hareket daha sonra bazı Twitter kullanıcıların ünlü marka ve isimleri taklit ederek kötüye kullanmaları sonucu rafa kaldırıldı.

Daha göreve gelir gelmez Twitter çalışanlarının yarısını işten çıkaran Elon Musk şimdide kafayı Apple’a takmış durumda. Elinde Iphone’u ile Apple’a yönelik suçlayıcı twitler atan Elon Musk, açık bir şekilde Apple’a savaş ilan ettiğini duyurdu.

Elon Musk’ın; “Apple'ın App Store'dan satın aldığınız her şeye gizli bir şekilde %30 vergi koyduğunu biliyor muydunuz?” twitinden tutunda Apple’a yönelik sansür iddiaları öyle yenilir yutulur cinsten değil!

Peki durduk yere şahin kesilen Elon Musk neyin peşinde?

Reklam mı? - Reklamın iyisi kötüsü olmaz şimdiden ana gündem Twitter ve Apple

Yeni bir telefon üretmek için bir bahane mi? - Neden olmasın araba üreten telefonda üretebilir.

Apple’a diz çöktürmek mi?  - Bir tweet ile Apple hisselerini düşürmeyi başardı.

Tekno diktatörün ne yaptığına kimse anlam veremiyor. Ancak Elon Musk’ın gizli bir ajandası olduğu pek açık! Bana göre daha önce ki yazımda da belirttiğim gibi Elon Musk, yasal olarak şu an için mümkün görünmese bile ilerde Amerikan başkanı olursa şaşırmayalım.

Netice itibariyle sıfırdan başlayarak şu zamana kadar bu noktaya zekasıyla gelen birinin elbette gizli bir ajandası olacaktır. Bunu ancak tarihe şahitlik edeceğimiz ilerleyen zamanlarda görebiliriz...

Köşe yazısının tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Yorum Yazın