Instagram dondurma nasıl yapılır? Instagram hesabını dondurmak için ne yapmalıyız? Instagram dondurma linki 2023

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Instagram dondurma nasıl yapılır? Instagram hesabını dondurmak için ne yapmalıyız? Instagram dondurma linki 2023
Abone ol
Instagram dondurma linki, geçici ya da kalıcı olarak hesabını dondurmak isteyen sosyal medya kullanıcıları tarafından tercih ediliyor. Instagram hesabı kapatma işlemi için de kullanılan Instagram dondurma linki, birkaç adımda hesabın askıya alınmasına imkan tanıyabiliyor. İşte, en kolay yöntemle 2023 Instagram dondurma linki ve silme, kapatma işlemi.

Instagram kullanmaya ara vermek isteyenler kolay bir şekilde Instagram dondurma linki ile geçici ya da kalıcı olarak hesap kapatma işlemi gerçekleştirebilirler. Dondurma işlemi tamamlandığında, herhangi bir zamanda hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz. 

Bunun için yine aynı adımları izleyerek hesabınızı etkinleştirebilirsiniz. Sizler için telefondan, bilgisayardan ve tabletten Instagram nasıl dondurulur sorusuna yanıt bulduk.

İnstagram Dondurma Nasıl Yapılır? 2023 İnstagram Hesap Dondurma ve Geçici, Kalıcı Dondurma Linki Nedir?

Instagram Dondurma

Kişilerin geçici olarak hesaplarını kapatmalarına olanak tanıyan bir Instagram üyelik özelliğidir.

1.Öncelikle Instagram.com'a giriş yapmanız gerekiyor.
2. İkinci adım olarak sağ üst köşede profili düzenle kısmına tıklayınız. Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıklayınız.
3. Bu adımda “Hesabını neden kapatıyorsun?” sorusunun yanındaki açılır menüden bir Seçim yapmanız ve şifrenizi tekrar girmeniz gerekiyor. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçtiğinizde görünür.
4. Hesabı Geçici Olarak Kapat'a tıklayınız. Hesabınızı geçici olarak kapatmak için hesabınıza giriş yapabiliyor olmanız gerekiyor.
5. Şifrenizi veya kullanıcı adınızı hatırlayamıyorsanız, giriş yapmakla ilgili bazı ipuçlarına bakabilirsiniz.
6. Hesabınızı kapatmak istemiyor ancak hesabınızı kimlerin görebildiğini değiştirmek istiyorsanız, gönderilerinizi gizli olarak ayarlayabilir veya kişileri engelleyebilirsiniz.

INSTAGRAM DONDURMAK (GEÇİCİ KAPATMA) LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ.


Yorum Yazın