İneğe içki şişesinde ilaç içiren çiftlik çalışanı tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İneğe içki şişesinde ilaç içiren çiftlik çalışanı tutuklandı
Abone ol
Mersin'de, ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan kişilerle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, çiftlikte çalışan Bülent Demirbilek, önceki gün ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında, 'İçerim kime ne, sarhoşum sana ne' sözlerinin geçtiği şarkıyla paylaştı. Sosyal medyada, ineğe içki içirildiğinin öne sürülmesi üzerine Kurban Bayramı öncesi kısa sürede yayılan görüntüler, tepki çekti.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, görüntülerin kaydedildiği çiftlikte incelemelerde bulundu. İncelemede, içki şişesinde hayvansal ilaçlar hazırlandığı ve bu ilaçların da yine içki şişeleriyle hayvanlara verildiği belirtildi. Tespitler üzerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanmadı.

ARANIYORMUŞ

Görüntüdeki çiftlik çalışanı Bülent Demirbilek, yanlış anlaşıldığını anlatan yeni görüntü yayınladı. Görüntülerde ineğe verdiği ilacı hazırlayan ve içki şişesine dolduran çalışan, plastik şişenin hayvanın ağzında ezildiğini, bu nedenle ilacı cam şişede verdiklerini kaydetti.

 


Yorum Yazın