Inditex indirimlerinin püf noktaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Inditex indirimlerinin püf noktaları
Abone ol
Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, OYSHO, Massimo Dutti markalarının 24 Kasım Perşembe akşamı saat 18.00, 19.00 saat itibariyle mobil uygulamalarda; 27 Kasım ise mağazalarda indirimi başlıyor. Peki, Inditex indirimlerinin püf noktaları nelerdir? Inditex indirimi ne zaman? Zara indirim oranı yüzde kaç? İndirim kaç gün sürecek? Black Friday Inditex indirimleri ne zaman?

Tüm dünyada en tutulan moda markasının zirve adayı Zara'nın gelenekselleşen indirim günlerinin ne zaman başlayacağı en çok merak edilenler arasında. Müjdeli haberi biz verelim. Black Friday yani Kara Cuma ya da daha doğru tabirle Şahane Kasım indirimleri başlıyor. Inditex grubu indirimleri yılda 2 defa gerçekleşiyor. Çok ciddi oranlarda indirimlerin gerçekleştiği bu İnditex indirim günlerinde çok uygun fiyatlara alışveriş yapmak mümkün. Inditex indirimi ne zaman? Zara indirim oranı yüzde kaç? İndirim kaç gün sürecek? Black Friday Inditex indirimleri ne zaman? gibi sorulara haberimizde yanıt buluyoruz...

Inditex indirim günleri

Yeni yılın ilk Perşembe günü

Temmuz ayının ilk Perşembe günü

Bu günlerde tüm İnditex grubu markalar aynı anda çok ciddi indirimlere giriyor. %70’lere varan indirimler gerçekleşiyor.

Şimdiden sahip olmak istediğiniz ürünleri sepetinize atın. 24 Kasım Perşembe akşamı, sınırlı stokları yakalamak için zamanlayıcı kurmanızı tavsiye ederiz.

Alışveriş yaparken en önemli püf noktalara gelecek olursak; İnditex markalarının uygulamasında stoklarını bulamadığınız ürünleri alabilmeniz için ‘stok giriş saatlerine’ önem vermemiz ürünü alabilmeniz için en önemli faktörlerden biri. Aksi takdirde şansınız düşük oluyor.

Alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken detaylar

Mutlaka uygulamaya kartınızı kaydedin. Mobil uygulamalarda indirim, her zaman saat tam 19.00’da değil, 15 dakika öncesinden başlıyor.

İndirime yeni koleksiyonlar hariç sezonda görülen ürünlerin %70’i dahil olur.

Yurt dışındaki ülkeler ile aramızda zaman farkı olduğu için indirime girecek ürünler listesini bizden önce görürler.

Daha önce öğrenmek için Almanya, Çin, İspanya gibi ülkelerin site uzantıları ile uygulamalara bakabiliriz.

Zara ülkemizde indirim oranını geçen sene %30 yapmıştı. Bu sene bu oranın %40 olması bekleniyor.

Bu ‘saat aralığına’ dikkat!

Zara için, sabah 07.00 ile 10.00, 12.00 ile 14.00 saatleri arasında uygulamaya ürün stok girişi gerçekleşiyor. Son iki yılı baz alarak konuşmak gerekirse, akşam saatlerinde stok girilmesi nadir de olsa az görülen bir durum.

Genelde sabah erken saatlerde ve öğle saatlerinde ürünlerin stok girişleri gerçekleşiyor. Fakat 2019 senesinde gece 02.00 ile sabah 06.00 arası saatlerin de Zara’da ve diğer inditex markalarında yoğun bir hareketlilik oluyordu. Şu an için yukarıda belirttiğimiz saat aralıklarında gerçekleşiyor.

Sezonun en moda parçalarına verdiğimiz tüyolar ile sahip olabilirsiniz. Şimdiden sepetinizi hazırlamayı sakın unutmayın.

 


Yorum Yazın