İnanması güç ama gerçek: Neredeyse her beş ABD’liden biri Taylor Swift’le Biden’ın gizli bir anlaşması olduğunu düşünüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnanması güç ama gerçek: Neredeyse her beş ABD’liden biri Taylor Swift’le Biden’ın gizli bir anlaşması olduğunu düşünüyor
Abone ol
ABD’de yapılan yeni bir ankete göre Amerikalıların neredeyse beşte biri, şarkıcı Taylor Swift’in Joe Biden’ın kasım ayında yapılacak seçimleri yeniden kazanması için yapılmış bir planın parçası olduğunu düşünüyor.

Monmouth Üniversitesi Kamuoyu Araştırmaları Enstitüsü direktörü Patrick Murray, Swift’in gizli bir anlaşmanın parçası olduğu inancının özellikle Donald Trump destekçileri arasında azımsanamayacak kadar yaygın olduğunu söyledi.

Murray, ”Komplo teorisini anketten önce duymayanlar bile iddiayı güvenilir bulduklarını söylediler. 2024 seçimlerine hoş geldiniz” dedi.

New Jersey’deki üniversitenin anketine göre katılımcıların yüzde 18’i, Swift’in Biden’la gizli bir anlaşma içinde olduğu inancında. Katılımcıların yüzde 46’sı ise bu teoriyi duyduklarını söyledi. 

Swift’le ilişkin teori, özellikle Amerikan futbolu oyuncusu Travis Kelce ile ilişkisinin magazinin bir numaralı gündemi haline gelmesinin ardından ABD’nin muhafazakar medyasında yayıldı. 

Swift, 2020 yılında Trump’a karşı Biden’ı desteklediğini açıklamıştı. ABD basınına göre Biden kampı, yeniden Swift’in desteğini almaya çalışıyor. 


Yorum Yazın