Halk Tv'ye konuk olan Muhalif yazarı

İnanç Uysal: Erzurum ziyareti CHP'nin imajına muhteşem etki edecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Muhalif Yazarı İnanç Uysal, Halk TV'de yayınlanan Kadraj programında İpek Özbey'in konuğu oldu. Uysal, "Gerçekleştirilen Erzurum ziyaretinin oyları arttırıp arttırmayacağı bilinemez ama CHP'nin imajına muhteşem bir etkisi olacak" ifadelerini kullanarak yapılan ziyaretin önemine vurguda bulundu.

Muhalif yazarı İnanç Uysal, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve 120 CHP vekilinin Erzurum'a yaptığı ziyareti Halk TV canlı yayınında değerlendirdi.

CHP'nin Erzurum Kongresi'ne yüklenen manevi anlamına karşılık olarak orada bulunduğunu söyleyen Uysal'ın açıklamalarından satırlar şöyle:

"CHP çok uzun zamandır yapmadığı bir şeyi yapıyor. Daha önce iktidar partisinin devamlı şekilde yaptığı, bütün halkla beraber, kalabalık olarak; esnaf esnaf, ev ev, kapı kapı stratejisini şu anda CHP uyguluyor. Cumhurbaşkanı da konuşmalarında kendi vekilerini sokağa davet ediyor. Ancak bunu görüp uygulayan Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Bunu 120 milletvekili ile de yapması ayrıca önemli. Hep beraber buradayız mesajı veriyor. Bütün Erzurum'a dağılmış şekilde.

Helalleşme Vurgusu

Burda helalleşme vurgusu da çok önemli. CHP'nin İç Anadolu'dan, Doğu Anadolu'dan oy alamadığına dair bir söylem var. Bu ziyaretin devamı da önem arz edecek. İkinci Sivas'ta, üçüncüyü Amasya'da mı yapacak? 'Geldikleri gibi giderler' vurgusu bu şekilde hayat mı bulacak?"

Bu ziyaretin oylara etkisinin nasıl olacağıyla ilgili soruya İnanç Uysal, "Bu yapılanların oyları arttırıp arttırmayacağı bilinemez ama CHP'nin imajına muhteşem bir etkisi olacak" cevabını verdi.


Yorum Yazın